Крушарски: Ако няма пари музиката ще свири ли?

"Гледам започват да се изказват и художници, чакам и някой гинеколог да се изкаже... "

Крушарски: Ако няма пари музиката ще свири ли?

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона в парк "Лаута" и изгледа загубата с 0:2 от Септември. Според него поражението се дължи на липсата на късмет. Той похвали работата на треньора Бруно Акрапович.

 

 
"Важното е, че има ред, има отбор, който си го надграждаме лека-полека и вървим по плана, който сме направили. Това, което сме се разбрали, Акрапович го върши перфектно - да има ред, съблекалнята да стане един колектив. Още сега ще видите, в следващите два мача, че момчетата ще започнат да играят и заради мен. Този карък рано или късно ще свърши - при толкова положения да не вкараме голове, това е карък" боясни босът.
 
"Феновете, за да идват, виждат разликата. Да, има какво да се желае, но една машина се прави с години. Трябва да се напасне, да се сработи и тогава да тръгне. Този отбор ще си дойде на мястото. Още в другите мачове ще видите как Локомотив ще тръгне да вкарва голове... Ако някой треньор каже, че някой му се е месил в селекция и подбор, значи лъже! Такова нещо няма, откакто аз съм тук. На Бруно проблемът е, че не се съобразява с никой, а прави това, което сме се разбрали. Има хора, които обаче не искат Локомотив да върви напред", продължи той. 
 
"Гледам започват да се изказват и художници, чакам и някой гинеколог да се изкаже... На тия дето толкова се интересуват, да вземат да извадят някой лев. Всичко върви по нормалния ред с един 90 % подменен отбор. Какво да очакваме, да станем шампиони ли?! В този отбор има мъже, които виждат какво правя за тях... Момчетата си имат спокойствие, имат нормална работа, идеални условия. Ако няма пари музиката ще свири ли?", завърши бизнесменът.
 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки