ИЗВЪНРЕДНО: Нефтохимик стяга отбор за Шмпиоска лига!

Чакаме Учиков и Николай Николов, разкри Сашо Везенков

ИЗВЪНРЕДНО: Нефтохимик стяга отбор за Шмпиоска лига!

Спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков разкр страхотна новина за феновете на волейболния Нефтохимик. Той обяви, че са водени разговори с центъра Ники Николов и с Николай Учиков, които да направят отбора още по-силен от новия сезон. А всички в клуба очакват завършването на залата в Бургас, за да се нанесат там за предстоящите мачовне от Шампионска лига.

 

"Доволни сме, звънна преди малко и генералният директор г-н Златев да честити. Като стои такава компания зад отбора, тогава отговорността е по-голяма. Още миналата година казахме, че стартираме един проект, но не се получи веднага по ред причини. А и ние не настоявахме, защото
залата в Бургас не е готова", заяви Везенков.
 
"Но сега с нея вече мога да кажа е, че догодина искаме да имаме един наистина много силен отбор и да започнем с Ники Николов и Учиков. Даже не говоря за двамата Братоеви, ако те нямат някакви суперпредложения от чужбина, те са си наши играчи", добави той в ефира на "Диема".
 
"Да не обезсмисляме крайно първенството, но моето желание е да сме най-силни. Говорил съм и с Валентин Златев, и с кмета на Бургас, имаме подкрепата им. Другите спонсори също. Това не е малка подкрепа, всичко вече е в ръцете на спортното ръководство. Ние сме насреща", продължи босът.
 
"В прекрасни отношения сме с Ники Николов и с Учиков. Първоначални разговори сме провели, ако всичко се развие, както очакваме, те ще са наши играчи", обаша директорът..
 
"Оттук-нататък шампиони в България... Не стартирахме добре, първенството беше интересно. Сега вече всички са наясно какво очакваме и вече остава въпрос само кога ще стане залата. Защото да се играе Шампионска лига в София или Варна, а отборът е бургаски и просто не е сериозно. Въпрос на време е кога ще е готова", завърши Везенков.
Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки