Гуардиола: Следващият сезон ще бъде много по-тежък за Сити

Трябва да се поправим в оставащите мачове, заяви спецът след 0:0 срещу Хъдърсфийлд

Гуардиола: Следващият сезон ще бъде много по-тежък за Сити
Джосеп Гуардиола предупреди феновете и играчите на Манчестър Сити, че следващият сезон ще бъде много по-труден от настоящия, защото всички ще играят на 100 процента именно срещу шампионите.
 
Те от своя страна преследват три рекорда и все още имат шанс да ги постигнат, въпреки че завършиха наравно срещу Хъдърсфийлд. 
 
"Изглежда лесно, когато си спечелил много мачове, но с всеки следващ задачата става по-трудна и по-трудна. Това важи и за следващия сезон, защото всички ще искат да победят точно нас.
 
Ако искаме да продължим това, което правим през този сезон, трябва да бъдем максимално концентрирани. Но футболът е сложен и не можем да предвидим какво ще стане", заяви мениджърът на Манчестър Сити. 
 
След като спечели титлата, Сити разгроми Суонси с 5:0 и Уест Хем с 4:1, но завърши едва 0:0 срещу Хъдърсфийлд. Този резултат беше крайно неочакван, защото шампионите гонят рекорди за най-много победи, най-много точки и най-много голове в рамките на един сезон. 
 
"Спечелихме титлата преди няколко седмици и изненадващо останахме пределно концентрирани и мобилизирани. Срещу Хъдърсфийлд това не беше на лице и ще трябва да се поправим в оставащите мачове", завърши той.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки