Константин Маршавелов ще стартира от втора позиция в Бургас

"Писта Бургас" е утре

Константин Маршавелов ще стартира от втора позиция в Бургас

Трикратния шампион на България в група „макси“ от дисциплината затворен маршрут Константин Маршавелов ще стартира от втора стартова позиция в утрешното състезание на „Писта Бургас“, което е първи кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут.
Действащият шампион на страната записа добра първа квалификация, като в нея той бе най-бързия пилот на трасето. Маршавелов успя да завърти най-бърза обиколка за 1:11.489мин., което бе с 0.312сек. по-добро от това на втория в подреждането.



Във втората квалификаця пилотът на КА-2 Рейсинг успя да подобри времето си от предната квалификация, но това не бе достатъчно за първата поцизия. Така Константин Маршавелов ще стартира от втора позиция в утрешното състезание на бургаското трасе.



„Добра първа квалификация и не толкова добра втора. Във втората сесия не успяхме да запишем бърза обиколка, защото колата започна да прекъсва и нямаше смисъл да се мъча. Проблема нямаше как да бъде отстранен в бързия бокс“, сподели трикратния шампион след квалификациите днес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки