Славия договори защитник от ЦСКА

Изгонен от белите подписва с белгийския Сент Трюйден

Славия договори защитник от ЦСКА
Славия договори централен защитник от ЦСКА Москва, разбра "Тема спорт".
 
Това е 20-годишният сърбин Александър Станиславлиевич. Той има и руски паспорт. В момента е част от втория отбор на московските армейци. Висок е 194 см. Роден е на 27 януари 1998 година в Лесковац (Сърбия).
 
Договорът му изтича това лято и той ще дойде като свободен агент. Част е от школата на ЦСКА Москва от 2015-а, като има мачове за тима в младежката Шампионска лига през 2016-а. Има няколко срещи за юношеския национален отбор на Сърбия до 17 и до 18 години.
 
По времето на Александър Тарханов в Славия пак имаше млади играчи от Русия. Сердер Сердеров също бе минал през школата на ЦСКА Москва.
 
Както е известно, старши треньорът на белите Златомир Загорчич иска на всяка цена да подсили тима си с централен защитник за участието в Лига Европа.
 
Босът на столични Венцеслав Стефанов пък обяви наскоро, че до десетина дни е възможна продажба на Андреа Христов. Заги търси и краен защитник. В момента разполага само със Сашо Александров и Димитър Буров.
 
По време на пролетния дял се наложи преквалифицирането на халфовете Шоколаров и Стефен Велев, след като кениецът Омар Абуд бе изгонен.
 
Вчера пък медиите в Белгия обявиха, че той е близо до договор с местния Сент Трюйден. Очаква се контрактът да е за 3 години. Той бе освободен от "Овча купел" заради системно нарушаване на дисциплината в съблекалнята.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки