Напрежение в Лудогорец, Херо бесен за селекцията

Джуниър Локоса пристига директно за да подпише договор, а не на проби

Напрежение в Лудогорец, Херо бесен за селекцията
Сериозен конфликт назрява в Лудогорец по темата за лятната селекция, научи „България днес" от свои източници в клуба.
 
Треньорът на футболните ни шампиони Димитър Димитров-Херо настоява за мащабна селекция, с която да освежи състава и да създаде повече конкуренция за отделните постове. Ръководството от своя страна пък държи на сегашните играчи, които от години носят успехи, и не иска да се разделя с тях.
 
За да влязат допълнителни суми в касата, босовете в Разград биха били склонни да се разделят с една-две от звездите си, но не на всяка цена, а само ако има сериозни във финансово отношение оферти. За неколцина от титулярите има интерес, но засега конкретни разговори с чужди отбори няма, твърдят от „Лудогорец Арена".
 
В  същото  време пред Херо и възпитаниците му има поставена висока цел - влизане отново в групите на Шампионската лига през следващия сезон. Бургаският специалист е заплашил, че поставената задача може и да не бъде изпълнена, ако не му бъдат осигурени исканите от него нови попълнения. Нещо повече, Димитров не е доволен и от младите надежди, които би следвало да налага за първия състав. 
 
„Младите момчета са показали, че имат потенциал, но все още отстъпват във физическо отношение и им предстой много работа. Ако имаме нещо официално като трансфери, ще го обявим веднага", обясни Херо.
 
На всичко отгоре„орлите" преговарят с нови футболисти, без да има одобрение на старши треньора, говори се на „Лудогорец Арена". Нигериецът Джуниър Локоса пристига директно за да подпише договор, а не на проби, каквито бяха първоначалните информации.
 
24-годишният футболист ще премине медицински прегледи в Разград и след това ще сложи подписа си под предварителен контракт с„орлите", съобщи агентът на играча Исмаил Адедоин. Локоса е играч на Кано Пиларс, като през този сезон има 18 попадения за своя тим. Президентът на клуба Тукур Бабангида също потвърди за трансфера на Локоса.
 
Преди дни стана ясно, че в Разград се завръща Димо Бакалов, който сега защитава цветовете на Локомотив (Пд). Той ще се присъедини към подготовката на разградчани в началото на юни. Тодор Неделев от Ботев (Пд) също много вероятно ще подсили шампионите. Водят се преговори и за Дарко Йевтич, който е юноша и собственост на швейцарския Базел, но в момента е преотстъпен на полския Лех (Познан).

 

БФС извади отбор от София-изток

Пирдоп приключва с областната група

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки