Венци Стефанов: Жоро Петков е повече от Буфон, а ЦСКА е това, което публиката припознава

Вижте как президентът на Славия коментира случая с изрисуваните със свастики деца на мача с Левски

Венци Стефанов: Жоро Петков е повече от Буфон, а ЦСКА е това, което публиката припознава

„Георги Петков е повече от Джанлуиджи Буфон!“

Това заяви президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов в студиото на "120 минути" по bTV.

42-годишният български страж бе с основен принос за спечелването на Купата на България по футбол във финала срещу "Левски".

Босът на "белите" сподели, че всички в тима се стараят да работят с по-малко средства, тъй като не разполагат с ресурсите на собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Също така Стефанов за пореден път заяви, че целта на "Славия" е да създава и развива млади български футболисти, които да захранват с качество всичките ни национални отбори.

“За мен някой си играе с огъня. ЦСКА е това, което публиката е припознала. Виждаме, че 15-20 хил. души са при другото ЦСКА", коментира Стефанов по повод факта, че отборът на ЦСКА 1948 спечели промоция за Втора лига.

Относно скандала с двете момчета пред агитката на „Левски“, чиито тела бяха изрисувани със свастики по време на финала за Купата на България срещу "Славия", босът на "белите" бе повече от категоричен:

"Как може родителите да ги пускат на терена? Какво е това безобразие, че даже ги поощряват? Трябва да има ред и ще видите как следващият път всички ще са мирни и кротки."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки