Тодор Стойков поиска служебна победа

Президентът на Левски Лукойл отказал да премести агитката

Тодор Стойков поиска служебна победа

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков обяви, че на отбора му трябва да бъде присъдена служебна победа, ако феновете на Балкан не напуснат залата.

 

Дежурният делегат на срещата Борислав Пелтеков е помолил Стойков да смени мястото на агитката на отбора си, но шефът на столичния тим се е възползвал от точка в наредбата, според която феновете могат да останат там.
 
„Няма как да ограничим нашите фенове. Изпълнили сме наредбата – четири празни реда зад скамейката на Балкан. Какво можем да направим? Ние продаваме билети, феновете на Левски идват и влизат в залата. Има сектор за гости – всичко останало е за домакините. Ние какво сме виновни? За всичко са виновни феновете на Левски ли? Ако е така, тогава да играме пред празна зала“, каза Тодор Стойков пред БНТ.
 
"На камерите трябва да се види кой първи започва провокацията. Това не е нормално", завърши президентът на Левски Лукойл.
 
Борислав Пелтеков увери ръководството на Балкан, че са осигурени всички мерки за безопасно напускане на залата на феновете на Балкан.
Президентът на Балкан Михаил Михайлов попита феновете дали ще напуснат залата, но те отказаха с аргумента, че не са виновни за ситуацията.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки