Отмениха полетите на около хиляда фена на Ливърпул до Киев

Надеждите са екс боксьорът Виталий Кличко да оправи проблема

Отмениха полетите на около хиляда фена на Ливърпул до Киев
Около хиляда запалянковци на Ливърпул бяха хвърлени в ужас заради отмяната на самолетни полети към украинската столица Киев.
 
Феновете на "червените" бяха готови да пътуват до Украйна за финала в Шампионската лига, в който английският отбор ще се изправи срещу настоящия европейски клубен първенец Реал Мадрид.
 
Причина за отмяната на чартърните полети е невъзможността на компанията World Choice Sports, организирала пътуването, да осигури места за кацане на летище Бориспил.
 
Феновете на клуба от Мърсисайд веднага се опитаха да намерят полети до Киев с други авиокомпании, но шансът всички да стигнат навреме за началото на финалния мач в събота вечерта става все по-минимален.
 
Привържениците на петкратните шампиони на Европа, чиито полети бяха отменени, имат билети за двубоя между Ливърпул и Реал Мадрид на олимпийския стадион в Киев.
 
Една от последните надежди за запалянковците на "червените" е кметът на Ливърпул - Джо Андерсън, да се свърже със своя колега в украинската столица Витали Кличко и бившият боксьор да уреди кацането на самолетите на компанията World Choice Sports на летището в Киев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки