Локо Сф с втори шанс за място в Първа лига

Вижте как столичани могат да се наредят сред отборите в елита

Локо Сф с втори шанс за място в Първа лига
Изгубилият по особено болезнен начин баража за Първа лига тим на Локо (Сф), може да получи втори шанс за класиране в елита.
 
Вчера БТА съобщи, че пет клуба от двете ни професионални дивизии имат проблеми с лиценза, а „Меридиан мач", научи че един от тях, който е от Първа лига, има огромни проблеми и реално бъдещето му в момента е 50/50.
 
Става дума за отбор, който завърши миналия сезон в челото на класирането. Ако въпросният отбор не получи лиценз за елита, то на неговото място ще влезе завършилият на второ място във Втора лига тим на Локо (Сф).
 
Ако „железничарите" откажат, което едва ли ще се случи, то на мястото на „изгорелия" с лиценза клуб ще влезе третият във втория ни ешелон Царско село.
 
Очаква се официална информация да има другата седмица, когато Лицензионната комисия към БФС ще обяви кои отбори са получили тапии за следващия сезон от елита.
 
Фактите обаче са такива, че един от настоящите ни елитни тимове има много големи проблеми с лиценза и ако не ги разреши, през следващия сезон ще бъде или във Втора, или в Трета лига.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки