УНИКАЛЕН ТРИЛЪР В СОЧИ! Роналдо спря Испания с хеттрик (ВИДЕО+СНИМКИ)

Епичният иберийски сблъсък завърши наравно след обрати и много екшън

УНИКАЛЕН ТРИЛЪР В СОЧИ! Роналдо спря Испания с  хеттрик (ВИДЕО+СНИМКИ)
Испания и Португалия не се победиха - 3:3. 

Двете селекции напълно оправдаха очакванията и вдигнаха много високо летвата за мач на турнира, а срещата завърши 3:3.

Португалия на два пъти повеждаше в резултата чрез своята голяма звезда Кристиано Роналдо (3’ и 45’), но Испания с два гола на Диего Коста (24’ и 55’) и Начо Фернандес в 58-ата минута поведе испанците напред.

Все пак в 87-ата минута Кристиано показа своята гениална брилянтност и след гол от пряксвободен удар оформи своя хеттрик – 3:3.
 
Португалия и Испания направиха страхотно голово шоу на Олимпийския стадион в Сочи. Мачът завършиха 3:3 в спиращ дъха спектакъл.
 
Дербито от група В предложи страхотни емоции, като португалците два пъти повеждаха чрез суперзвездата си Кристиано Роналдо, но Ла Фурия успя да направи обрат и изглеждаше, че ще спечели, преди Роналдо да донесе равенството в края.  
 
Така след като в предишните 4 мача на големи първенства между тези съперници имаше общо 4 гола, сега паднаха цели 6, а и равенството може би бе заслужено. 
 
В състава на европейския шампион Гонсало Гедеш партнираше на Кристиано Роналдо в атака. Фернандо Сантош пък започна с четирима в отбрана. За Испания Диего Коста водеше нападението, Коке стартира в средата на терена, а Нечо бе десен защитник. 
 
Португалците успяха да отбият бурята и в 44-ата минута неочаквано си върнаха аванса, благодарение на вратаря Давид де Хеа. Роналдо стреля остро с левия крак, топката бе насочена в тялото на стража, който приклекна, но не успя да заеме добра позиция, топката се отби в него и спря в мрежата. Много лек гол. 
 
Скоро след подновяването на играта Испания се върна в мача. Давид Силва изпълни свободен удар, Бускетс свали пред вратата, където Диего Коста нямаше как да пропусне и изравни отблизо. 
 
Шокът за Португалия стана пълен само 3 минути след това. Една отбита топка се оказа свободна пред наказателното поле, Начо налетя към нея и със страхотен удар я прати във вратата, като тя се отби от двете странични греди. По този начин защитникът се реваншира за направената дузпа в началото на мача. 
 
Португалците опитаха да реагират, но без да стигнат до добри ситуации. Фернандо Сантош направи две бързи смени в стремежа да промени ситуацията, но в 71-ата минута Коста застраши вратата на Руи Патрисио, но стреля встрани. 
 
Последваха спокойни минути и не се виждаше как Португалия ще избегне загубата. В 88-ата минута обаче, Роналдо спаси своя тим. Кристиано спечели свободен удар и след това прати топката в мрежата със страхотен удар. Фантастичен гол и 3:3, с което изравни Ференц Пушкаш по голове за един национален тим - 84. 
 
В добавеното време Роналдо едва не донесе победата на своя тим, когато стреля неточно. Все пак мачът завърши 3:3, но и двата тима спазиха традицията да нямат победа на 15 юни на голямо първенство - вече в по 3 мача. 
 
В крайна сметка и в двата лагера сигурно ще съжаляват, че не спечелиха, но Фернандо Йеро може би няма да е толкова недоволен от точката предвид събитията преди Мондиала. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки