Ексклузивно: Каранга разкри какви са плановете му и къде ще играе

Мечтата ми винаги е била да играя в евротурнирите, каза голмайсторът на ЦСКА

Ексклузивно: Каранга разкри какви са плановете му и къде ще играе
Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга сподели, че е напълно възстановен от контузията си и е въпрос на време да започне да тренира заедно със съотборниците си.
 
Лидерът на “червеното” нападение, който реализира 23 гола в Първа лига миналия сезон, продължава да се готви индивидуално на лагера в Тетевен. Бразилският ас е амбициран да се докаже отново пред феновете на клуба и да му помогне в предстоящите тежки битки в Европа и България.
 
“След контузията, която получих, се прибрах в Бразилия, където се възстановявах. В момента съм добре. Не чувствам болки в коляното. Готвя се индивидуално, но до две седмици се надявам, че ще бъда готов. Най-важното за мен е да започна да тренирам с останалите си съотборници”, увери Каранга пред официалния сайт на ЦСКА.
 
Относно спекулациите за евентуалните възможности за трансфер на бразилеца, той заяви: 
 
“Не мога нищо да кажа за трансферите. Моята работа не е да говоря за това, а да тренирам. Моите мениджъри са хората, които се занимават с възможността за трансфер”, допълни още Фернандо.
 
Той разкри още, че винаги е мечтаел да играе в евротурнирите и сега, когато ще има тази възможност с ЦСКА, ще даде максимума от себе си, за да помогне на тима ни.
 
„Мечтата ми винаги е била да играя в евротурнирите и за щастие, сега се открива такъв шанс пред мен с ЦСКА. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на тима да се представи възможно най-добре. Миналия сезон се борихме, но не успяхме да спечелим трофей. До последно обаче не преклонихме глава.
 
Сега идват мачове в Лига Европа, ще подновим и борбата за титлата. Благодаря на клуба и феновете за подкрепата, която ми оказаха след контузията. Ще се боря и раздавам максимално за ЦСКА”, завърши голмайсторът на “червените”.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки