Сензациите в пресата: ЦСКА се разминава със защитник, Вутов напуска Левски

Вижте най-интересното от днешната преса

Сензациите в пресата: ЦСКА се разминава със защитник, Вутов напуска Левски

 "Тема спорт": ЦСКА се разминава със Секулич 

 

ЦСКА най-вероятно ще замине за Австрия без бранителя Борис Секулич, който бе очакван в началото на тази седмица в София. Преговорите с доскорошния капитан на Слован (Братислава) са в застой и не е ясно кога ще има развитие. На този етап Секулич не е дал конкретен отговор на предложението на “червените” и се оглежда за други опции. Универсалният защитник се раздели със Слован и нямаше пречки да замине с “армейците” за лагера в Австрия, но това най-вероятно няма да се случи, освен ако нещо не се промени в последния момент. 

 

По-рано тази седмица се появиха публикации, че Секулич е пристигнал в София. Отговорен фактор в клуба обаче заяви пред “Тема Спорт”, че бранителят не е идвал в столицата.

 

“Червените” вече се разминаха с един защитник - поляка Войчех Гола. Доскорошният бранител на НЕК Наймеген се бе качил на полет от Берлин за София. След двучасов престой на летището обаче пътуването е отменено, а Гола получава оферта от Шльонск (Вроцлав). Вчера той бе представен като ново попълнение на полския тим и коментира ситуацията с ЦСКА.

 

“Наистина ЦСКА проявяваше интерес към мен и се бях качил на самолета за София. Полетът обаче бе отменен, а Шльонск бе изключително настоятелен да ме привлече. Моето желание също бе да се завърна в Полша. Появи се информация, че съм отивал да подписвам договор с ЦСКА, но това не е вярно. Исках да отида, за да опипам почвата, да видя каква е ситуацията в клуба и в София, но не беше сигурно дали ще парафирам”, обясни Гола.

 

"Тема спорт": Антонио Вутов пак може да отиде в Ботев 

Антонио Вутов в крайна сметка е на път да се раздели с Левски. Отношенията му с клуба в лицето на Делио Роси са достойни за сапунена опера. Футболистът често изпада в периоди, в които не си говори с треньора. Връх на сладоледа е бил финалът за купата със Славия, когато Роси не е искал да включи Вутов в групата от играчи, които да изпълнят дузпа. Юношата на “сините” обаче настоял много твърдо да стреля от бялата точка. Той вкара една от дузпите. А преди това някои от посочените от насатвника изпълнители се дърпали.

 

Вутов е собственост на Удинезе, но не може да се разбере със “сините” дали да остане още една година под наем на “Герена”. Твърде вероятно е от ситуацията да се възползва Ботев (Пловдив), където футболистът вече бе като преотстъпен от италианците, след което се върна в Левски.

 

"Меридиан мач": Берое предлага договор на Фирчулеску 

Берое ще предложи нов договор на румънеца Драгош Фирцулеску, който тренира с отбора на лагера в Банско. Сегашният контракт на крилото изтече и реално той минава в момента нещо като пробен период. 

 

Фирцулеску пропусна пролетния полусезон заради тежка контузия (скъсани връзки), но се възстанови напълно. 

 

До седмица в Берое чакат централен защитник, след като опциите на този пост са сведени до минимум. В момента заралии разполагат само с двама души - Камен Хаджиев и Иван Бандаловски. 

 

По време на лагера си в Банско Берое ще изиграе първата си контрола на 22 юни срещу арменския Гандзар.


"Меридиан мач": Етър се раздели с Георги Пашов
 
Етър освободи защитника Георги Пашов. Двете страни се разделиха по взаимно съгласие.
 
 
От великотърновския клуб благодариха на Пашов за приноса му в пролетните мачове на отбора и му пожелаха успех занапред в кариерата.
 
Той става третият напуснал играч на “виолетовите” след Венелин Филипов и Денис Гъргич.
 

 

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки