Пламен Константинов: Ако някой ми иска мястото – да заповяда

Толкова проблеми не съм имал никога в кариерата си, допълни селекционерът

Пламен Константинов: Ако някой ми иска мястото – да заповяда
Мъжкият национален отбор по волейбол се завърна снощи в България след участието си в последния турнир в Лигата на нациите в Иран. В Техеран тимът ни записа една победа и две загуби и зае 11-о място в крайното класиране.
 
Селекционерът Пламен Константинов направи своята оценка за представянето на тима. На летище София той говори пред медиите за проблемите в отбора, контузените състезатели и плановете на световното първенство.
 
„Представянето и класирането ни в лигата е реалното, имайки предвид това, с което разполагаме. Има млади играчи, които трябва да се впишат в отбора и може би им трябва повече време.
 
Трябва да намерим някакъв баланс отзад, основно с диагонала на разпределителя. Искам да имаме поне 3 варианта за този пост. Сега в Техеран Боян го дръпна малко рамото и трябва да направим изследвания. Предполагам, че не е нещо сериозно”, заяви на летището Константинов.
 
„Не съм чел много мнения за себе си и представянето на отбора. Но когато си треньор на националния отбор и резултатите не са такива, каквито са очаквани – винаги има критици. Въпроса е да са и реалисти.
 
Аз толкова проблеми не съм имал до момента в кариерата си и то с играчи, които не са се контузили тук, а така дойдоха. И то основни играчи.
 
По принцип някои много приказват, но отстрани е лесно. Все пак ако някой се чувства специалист – да заповяда за световното да го видим какво ще извади”, допълни селекционерът.
 
Какво още каза треньорът за състоянието на Георги Братоев, за евентуалните промени в щаба му, за многото контузии в тима и то без големи натоварвания и дали момчетата ще се възстановят навреме, за да участват на световното първенство в България и Италия, вижте в следващото видео.
 
 

Попов: Среброто не е утеха

Треньорът на ЦСКА поздрави Левски за титлата

Николай Желязков: Тези деца играха като мъже

Треньорът на "сините" със силни думи след триумфа

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки