Драголов: Левски ще се спъне в Стара Загора

"Сега е моментът Бе­рое да прекъсне негативната тенденция срещу Левски и да вземе трите точки", призна бившият нападател на двата отбора

Драголов: Левски ще се спъне в Стара Загора

 

Бившият нападател на Бе­рое и Левски Васил Драголов заяви, че в никакъв случай Берое няма да си позво­ли да подари трите точки на сините в неделния двубой меж­ду двата тима.

"Берое би трябвало бързо да излезе от психологическата дупка, след разгромната загуба с 1:6 от Славия. Това зависи изцяло от треньорите на тима. Има и такива мачове. Сега е важно този неприятен резултат да бъде забравен и играчите да мислят само за това, как да победят Левски. Има всички предпоставки да се получи ин­тересен двубой. Отборът от „Герена" по традиция играе трудно в Стара Загора, което дава допълнителен заряд на срещата. Освен това играчи­те на Берое ще се стремят да се представят на по-високо ниво, отколкото всъщност са", каза бившият изпълните­лен директор на старозагорс­кия тим.

"Сега е моментът Бе­рое да прекъсне негативната тенденция срещу Левски и да вземе трите точки. Мисля, че домакините имат качества­та и потенциала да го напра­вят. Предвиждам, че столича­ни, които може би са един от основните фаворити за тит­лата, ще се спънат в Стара Загора. С тази победа играчите на Ивко Ганчев могат да изми­ят срама от позорната загуба от Славия в предния кръг. В ни­какъв случай обаче треньорът на Левски Илиан Илиев няма да допусне подценяване в своя отбор, защото знае, че при ед-на грешна стъпка всичко за не­го ще се обърне с главата надо­лу. Берое няма да си позволи да легне на Левски в никакъв слу­чай, дори мисля, че двубоят ще бъде много напечен до послед­ната минута", завърши Драголов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки