"Презареждане" обещава да бъде най-зрелищниото ММА състезание на годината

Състезанието по свободни двубои (MMA) RPC: Презареждане, което ще се проведе на 29-ти септември в зала Универсиада, обещава да бъде най-атрактивното бойно шоу на годината

"Презареждане" обещава да бъде най-зрелищниото ММА състезание на годината

Състезанието по свободни двубои (MMA) RPC: Презареждане, което ще се проведе на 29-ти септември в зала Универсиада, обещава да бъде най-атрактивното бойно шоу на годината.


Организаторите са се погрижили да направят невероятна атмосфера в залата, така че всеки присъстващ да остане очарован от събитието - големи видео екрани и светлинни ефекти ще допринасят за по-високия адреналин покрай зрелищните битки.

От Real Pain пуснаха кратък рекламен клип с част от бойците, в който самите те поясняват, че това е спорт, в който много по-важно е сърцето и ума, а юмруците са просто тяхно продължение.

Главната среща на вечерта ще бъде между русенската машина за нокаути Емил Захариев, който в момента е с 8 поредни победи. Той ще се изправи срещу боецът от София, Борис Иглев, който се закани, че ще прекъсне серията му от победи по паметен начин.

Друг дългоочакван двубой ще бъде между черният колан по бразилско жиу-житцу - Димитриос Тситос, който е гост инструктор в столичния клуб Real Pain. Тситос ще излезе за да покаже силата на практикуваното от него бойно изкуство срещу един от най-атрактивните и оптини бойци у нас - Николай Добруджански от клуб Десант - Варна. Любимецът на много български фенове ще направи завръщането си в ММА на 29-ти септември само за този двубой, като след това ще се отдаде единствено на треньорска дейност.
 
Билетите за RPC: Презареждане са в продажба в касите на Ticketpro.bg (Office 1 Superstore, Пикадили, Internity, JEFF, Orange и др.), както и в магазина за бойци на ул. Искър 16 в София. Цената им е 20 лв., а VIP билетите за местата до самата клетка, в която ще се провеждат двубоите, са по 50 лв.
Българин със златен медал от Европейско по BJJ

Антони Тодоров надви Ким Ронвал

Фюри взе €150 млн. и заяви: Аз спечелих този мач!

"Страната му е във война - хората са на нейна страна"

Откараха Усик в болница, насрочиха реванша

„Това е за страната ми“, заяви украинецът след успеха над Фюри

За историята: Усик e абсолютен световен шампион (ВИДЕО)

Украинецът нанесе първа загуба на Тайсън Фюри

Джошуа и Роналдо ще гледат заедно мача между Фюри и Усик

Двамата ще се насладят на историческия мач на живо

България с европейска титла по борба

Вижте подробности

Стефан Стефанов стана европейски шампион за момчета

Валерия Станчевва ще спори за титлата при 46-килограмовите

Тръпката е на боксовия ринг в битката за абсолютен световен шампион в тежка категория!

Фюри срещу Усик - кой е фаворит?

Магомед Рамазанов ще се бори само за злато в Париж

Вижте какво казва единственият ни борец с квота в свободния стил

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки