СКАНДАЛНО: Шеф от Втора лига разкри уреден мач!

„Ако продължат съдийските гаври с Локо Сф, вадя отбора от първенството“, обяви Иван Василев

СКАНДАЛНО: Шеф от Втора лига разкри уреден мач!
Президентът на Локомотив (София) Иван Василев обвини директно отборите на Ботев (Враца) и Монтана за уреждане на мача помежду им от последния кръг на Втора лига през миналия сезон.

Тогава тимът от Враца победи с 2:1 и си спечели директна промоция за елита. 

“До ден днешен ми тежи онази последна секунда на баража с Витоша, когато ни изравниха в самия край. Ако не беше лягането на Монатна срещу Враца обаче, ние трябваше да бъдем директно в “А” група. Тогава обаче никой не писа за това полягане. Титулярите не играха, защото не искаха - те трябваше да легнат. Аз знам много неща, ни никой не търси сметка. Сега ние пречим на няколко отбора и си казват дайте да им подрежем крилцата”, каза Василев пред Sportal TV и заплаши, че ще извади Локо Сф от Втора лига, ако нещата продължават така. 

"При следваното ощетяване, ще извадя отбора. Няма да допусна да се гаврят с Локомотив. Трябва да има равен старт. Ние сме тенденциозно ощетявани. Ако Данчо Сталев (шефът на съдиите б.р.) не може да се справи, да си подаде оставката. Вчера се получи един добър мач, за съжаление си изпуснахме положенията. Те вкараха с една ситуация. Има една тенденция срещу нас - съдийските назначения. Те имат голяма вина. Първия мач неотсъдена дузпа за нас. Втория мач бяхме посечени в Монтана. В четвъртия - отменен гол в последната минута в Добрич. Накрая вчера - не може да бъде назначаван, след като след нас мач е бил наказан половин година, а преди няколко кръга е свирил на Царско село. На мен ми е крайно неприятно такъв човек да бъде пращан!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки