Ботев (Пд) писа до Съдийската комисия

В писмото "канарчетата" изразяват претенции към поредица от "грешни" решения на реферите "в ущърб" на тима в изминалите от началото на сезона мачове

Ботев (Пд) писа до Съдийската комисия
Наставникът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов даде традиционната си пресконференция преди шампионатен мач. Преди нея на представителите на медиите бе съобщено, че клубът е изпратил писмо до Съдийската комисия на БФС. В него се изразяват претенции към поредица от грешни решения на реферите в ущърб на Ботев в изминалите от началото на сезона мачове, като към писмото е придружено с доказателствен видеозапис на част от ситуациите, към които са претенциите. Клубът е решен да не допуска това да се превръща в тенденция.
 
В края на брифинга, запитан от журналистите, Ферарио Спасов също взе отношение по този въпрос. Преди това той сподели очакванията си за двубоя с Берое. Ето какво каза Феро пред медиите:

"Имаме добра система за анализи и това ни позволява да разузнаваме добре всеки противник. Запознати сме с начина, по който играе Берое и се готвим целенасочено за двубоя. След два неуспешни мача те ще дойдат в Пловдив за нещо повече. Вярвам обаче, че ние ще продължим победната серия на собствен терен. Мястото им в класирането не отговаря на техните амбиции. Старозагорци практикуват отворен футбол и това ни допада. Имат добри чужденци и ако искаме да победим, трябва да се вложим максимално."

"Естествено е нагласата в нашия отбор да е за победа.  Готови сме за мача, излизаме с добра мотивация. Нямаме кадрови проблеми и се надяваме да продължим серията от добри игри, за да отговорим на очакванията и изискванията на нашите фенове. Ние и публиката на Ботев сме едно цяло и трябва да има добро взаимодействие между тяхната подкрепа и нашето представяне на терена. Дано няма странични фактори, които да ни попречат да го направим."
 
"За новият футболист, който от вчера е при нас, все още не мога да кажа нищо. Несериозно е да правим оценки, при положение, че сме го гледали 40 минути на тренировка. Ще го гледаме още няколко дни и ще преценим. Не е голяма сензация, че е дошъл играч на проби. Сигурно ще дойдат и още интересни футболисти в хода на първенството. Ние обаче знаем какво търсим. Това са попълнения на точно определи постове, които трябва да отговарят и на конкретни характеристики."


"Реакцията на клуба към съдиите е оправдана и нормална. Бяхме ощетени в няколко мача, дори в случаите, в които печелихме. Явно ръководството вижда, че нещо не е както трябва и предявяваме претенциите си по цивилизован начин. Ботев има многобройна публика и когато вижда, че отборът е ощетяван е нормално да хората да негодуват. Привържениците ни се държат перфектно до момента и се надявам начина, по който ни се ръководят мачовете да не им дава повод да нарушават това поведение. Открай време в нашата „А” група отборите,които могат да представят нещо биват спирани по този начин!" 

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки