Народът срещу Григор Димитров

Как Гришо обърна хората срещу себе си само за 12 месеца

Народът срещу Григор Димитров
Това, което Григор Димитров успя да направи през последните години, а именно да обедини хората и да ги накара да тръпнат на всеки негов двубой, хасколията съсипа само за няколко месеца.
 
Само преди година подкрепата за Гришо бе почти безусловна, като имаше само едни 10% от българите, които така и не успяваха да му се доверят и да го заобичат. Сега обаче всичко се обърна с главата надолу. Още миналата година, когато изглеждаше, че Димитров си измисли контузия, за да откаже в последния момент участие на турнира София Оупън, започнаха да се пропукват „отношенията” на хасковлията с неговите сънародници.
 
Въпреки това хората продължиха да стават посред нощ, за да му стискат палци на турнири, а някои дори се запасяваха отрано с билети за мачовете му в близките европейски градове.
 
На това обаче като чели идва краят и може би Димитров все по-рядко ще се радва на българска подкрепа в различните краища на света. Или поне така личи от коментарите, които заливат интернет пространството в последните дни, след като той реши да си направи реклама и даде обширно интервю за българска телевизия.
 
 
Изглежда обаче Гришо постигна точно обратното – настрои хората срещу себе си със своите изказвания, че нямало да играе на „частен турнир” или високопарното и изглеждащо твърде смешно за българите, че парите за него не са важни и може и без тях.
 
Ето до какви коментари на неговите фенове доведоха последните думи на Гришо: 
 
Алекс Алекс: Дрън..дрън..можел и без пари друг път.Можеш..защото ги имаш. Защо забрави старите си приятели от Хасково с които ядяхте филии с лютеница Григоре. Вече не смяташ за нужно даже и да ги поздравяваш. Нещастник, душкай пилето на лелката,това си остава приоритет номер едно за теб 
 
Симо: За кой ли път, кауня доказва колко е просто момче! Няма да се оправи. Стигна до трето място и това ще му е най доброто постижение. Няма значение кой ще го тренира! Пука му на шушулката за България!
 
Lyubomir Velickov: Господ си знае работата. Димитров отказа да играе и миналото състезание. Отказа да играе и за отбора на България, за разлика от звезди по-големи от него, които играха за страните си. И от тогава от трето място изпадна до 19 и цялата година се представяше изключително слабо. И съм сигурен, че ако не се промени ще дърпа още назад. Не е безнаказано да не уважаваш страната си.
 
Центрофуга: Явно не са му обещали пари на ръка, без значение дали ще бие или падне! Лошо, Димитров, лошо!
 
 
Мола ви се: Оставете го. Григо Кубето има тежки грижи как да си спаси косата от окапване, как да се запази в топ 20 и как да накара света да одобри за него кака му църната парантия. Тежки грижи са това. Не му досаждайте!
 
112: Ха, ха, ха тоя напълно е превъртял, държавен турнир ли да му организираме, ха ха ха. Всички турнири са частни. И въпросът не е до организаторите, въпросът е до уважение на българската публика, до имидж, който води в последствие и до приходи от реклами, до възможности за влияние във федерация, в политика. Пълен тъпанар.
 
Анонимен: "първата ракетата на България"?! Каква първа ракета на България, като пак отказа да играе за България?! Пишете го така: "Нямащият нищо общо с България алчен бивш българин..."
 
Моряка: Григор, ако иска да е български спортист (в което много се съмнявам), трябва да научи българския език. Това момче отдавна няма и идея, какво се случва в България, неговия манталитет е подкован от щатския долар. Какво го бара някакъв турнир у нас, ами - нищо. За голямо съжаление на феновете турнира по тенис в България - Sofia Open 2019 не е в интереса на Григорчо. Това е положението, Минке. Интереса (парите) клати феса. Сори, майна, но е така.
 
Хасковлия: Баща му в Хасково има школа и взема по 80 лв. на част от децата. Ето така помагат.
 
 
Виктор Иванов: Григоре, това е шамар за българския тенис и то от твоята ръка!!! Залата щеше да е пълна и да скандира твоето име само заради теб, без значение дали падаш или побеждаваш... Ама този частен турнир е под нивото ти, както и публиката в него... Жалка история :( Играй в Ротердам и Акапулко, там българи може и да няма. Защо да играеш пред 12 000 българи и да радваш бедния народец...
 
Nikolai Rusanov Ivanov: Акапулко - ATP турнир. Ротердам - ATP турнир. София - ATP турнир. Значи не вижда смисъл да играе в София в АТР турнир, но вижда смисъл да играе на всякъде другаде по света в АТР турнири... Честно казано това момче не стига, че ужасно дразни с безхаберната си игра, но почва да ми става все по - противен с всяко следващо свое интервю!
 
Spomen: Само да припомня колко много означаваше за него спечелената купа в София, на родна земя. Припомнете си интервюто след победата. То е нещо специално, то стойността му била съвсем различна, то.... и т. н. Сега наистина виждаме колко е специална купата, която спечели в София.
 
Мо: Вярно е, не е длъжен да играе. Ние пък не сме длъжни да го харесваме. Публична тайна е, че не иска да играе заради отношенията между баща му и президента на федерацията. Много грозна постъпка. А това оправдание още повече. Турнира бил частен. Всички турнири в АТП са частни. Даже този е най-малко частен, защото инициативата идва от БФТ, не от някой собственик. Основната причина всички я знаем. Той да играе в България. Вместо това какво направи той, тръгна да критикува БФТ що не правили по-нискоранкирани турнири.
 
Хх: Григор Димитров ще играе на Купа Дейвис през 2019 година и с това интервю си подготвя завръщането. Едно от условията за участие в тенис турнира на олимпийските игри е да е играл на Купа Дейвис през последните 4 години!
 
 
Вие: Миналата година са му предложили 200 000 евро само за участие! Той се направи на контузен, а вечерта тренира на кортовете на Малеева.
 
Mils: Гришо отдавна си е Дришо, жалко жиголо имащо се за голямата работа, а е пълна мизерия като мъжество, честност и достойнство. Федерер, Надал, Джокович, Мъри и останалите големи могат да играят за родината си и в местните турнири, нашия -не. Те могат да си намерят свестни приятелки и жени от родината - нашия – не. Пълен нещастник е за мене и дори ме е яд, че му обръщам каквото и да е внимание. За мен той е свършен като личност а и с тениса скоро ще скъса...

 

Зверев очаква Гришо или Алкарас на 1/2-финалите в Маями

Германецът ще бъде следващ опонент на един от двамата

Пратиха Алкарас - Димитров във вечерната сесия

Срещата между най-добрия ни тенисист и световния номер 2 ще започне не по-рано от 1 часа след полунощ

Медведев стигна 1/2-финалите в Маями, ще отмъщава на Синер

Финалистите от Аустрелиън Оупън се изправят един срещу друг отново

Синер прегази и Мачаш, за да стигне 1/2-финалите в Маями (ВИДЕО)

Шампионът от Аустрелиън Оупън даде само шест геймана съперника

Бекер коментира раздялата на Джокович и Иванишевич

Немската легенда също беше треньор на Ноле

Гришо е аутсайдер срещу Алкарас

Вижте подробности

Шиникова с две победи в Тунис

Тя продължава напред както на сингъл, така и на двойки

Джокович се раздели с Иванишевич

Обичам те, написа Новак на изпроводяк

Алкарас: Димитров е много труден съперник

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки