Сиена изненада Интер насред Милано (ВИДЕО)

Наполи с първа грешна стъпка от началото на сезона, завърши 0:0 като гост на Катания

Сиена изненада Интер насред Милано (ВИДЕО)

Отборът на Интер записа второ поражение в Серия А от началото на настоящия сезон, след като днес отстъпи с 0:2 като домакин на Сиена в мач от 4-ия кръг на италианското първенство. Двубоят се проведе на стадион „Джузепе Меаца” в Милано, а и двете попадения за гостуващия тим паднаха през втората част.

Фреди Гуарин пропусна добра възможност за домакините в началото на мача, като ударът на полузащитника не попадна в очертанията на вратата, а малко преди средата на първата част Уесли Снайдер стреля опасно, но стражът на гостите – Джанлука Пеголо, спаси. „Нерадзурите” продължиха да са по-активният тим, а Сиена така и не успяваше да застраши с нищо Самир Ханданович.

Малко преди да изтече половин час игра от началото на мача, Естебан Камбиасо можеше да открие, но Пеголо отново се справи със ситуацията. До края на първата част на два пъти Уесли Снайдер се отчете с пропуски, а в продължението на първото полувреме Андреа Ранокия стреля с глава, но Пеголо отрази.

В 48-ата минута Уесли Снайдер имаше поредната възможност пред себе си за откриване на резултата, но вратарят на Сиена отново спаси. Малко след това последва нов пропуск на Снайдер, а в 53-ата минута Алесандро Росина отправи изстрел към Самир Ханданович, но топката не попадна в рамките на вратата. В 55-ата минута още един удар на Росина излезе в аут, а малко след това Диего Милито пропусна добра възможност да се разпише от близко разстояние, стреляйки извън очертанията на вратата.

Две възможности за домакините пропиля и Рикардо Алварес, а в 68-ата минута нов удар на Уесли Снайдер бе спасен от Джанлука Пеголо. Така се стигна до 73-ата минута, когато Симоне Вергасола получи пас от Емануеле Калайо и с десния крак прати кълбото в мрежата на Интер.

”Нерадзурите” се опитаха да се върнат в мача и в 81-ата минута Коутиньо пропусна възможност за домакините. Малко след тази ситуация удар на Емануеле Калайо бе спасен от Самир Ханданович, а след това се стигна и до положения пред Касано и Коутиньо, но гол във вратата на гостите така и не падаше. В края на мача Уесли Снайдер направи нови два опита за отбелязване на гол, но до такъв във вратата на Интер така и не се стигна. Сиена пък реализира второ попадение в продължението на срещата. Точен за крайното 2:0 бе Франческо Валиани.

Така Интер остава с актив от 6 точки и се намира на 6-ата позиция в подреждането. Сиена записа първа победа в Серия А от началото на сезона и вече е с актив от -1 точка, след като стартира кампанията с -6.

В друг мач от кръга Наполи завърши при нулево равенство гостуването си на Катания. Срещата се игра на стадион „Анджело Масимино”, а домакините играха с десет души още от 2-ата минута, след като Пабло Алварес получи директен червен картон за нарушение срещу Единсон Кавани.

Въпреки че почти цял мач играха с човек повече, гостите от Наполи така и не достигнаха до гол.

След това равенство Наполи е с актив от 10 точки и е на 2-ото място, като все още няма поражение през новия сезон. Катания е на 8-ото място с 5 пункта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки