Венци Стефанов към Георги Марков: Вие сте дошли тук да убивате!+ВИДЕО

"Това е последният мач на Локомотив на стадион "Славия", бесен бе президентът на Славия след победата на "белите" в малкото столично дерби

Венци Стефанов към Георги Марков: Вие сте дошли тук да убивате!+ВИДЕО

Бурен скандал се разрази непосредствено след края на малкото столично дерби, предаде репортер на Novsport.com. Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен от контузиите, които получиха Чавдар Янков и Павле Попара по време на мача. И при двамата има съмнения за скъсани връзки.

 

Стефанов нападна изпълнителния директор на Локомотив Георги Марков, заявявайки, че играчите на Локомотив са играли прекалено грубо и са причинили нарочно травмите на Янков и Попара.

 

"Повече на стадион Славия да не идвате. Вие сте дошли тук да убивате! Имаме двама човека със скъсани връзки. Не искам да те слушам, твоят прякор беше Рендето. Удариха ги нарочно, и Павле Попара и Чавдар Янков. Играйте футбол, не играйте корида... След като не можете да възпитате три-четири момченца, съжалявам.", гневеше се президентът на "белите".

 

 

"Това е последният мач на Локомотив на стадион „Славия”. Добрев  влезе на Янков с бутоните. Единият е контузен тежко, а на другия му няма нищо. Локомотив София няма да играе никога повече на стадион „Славия” докато аз съм президент. Ритаха ни като добичета. Имаше нарисувана дузпа за нас 5 минути преди края. Съдията ми каза, че никой не си я бил искал. Състоянието и на Чавдар и на Павле е тежко. Разкъсани коленни връзки. Ако играем срещу такива отбора ще го докараме само до лазарета.", каза още Стефанов.

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки