Стойчо Младенов: От ръководството ме увериха, че няма да останем без лиценз за Европа

"Открийте шефовете да ви отговорят за лиценза! Как открихте, че взимам комисионни?"

Стойчо Младенов: От ръководството ме увериха, че няма да останем без лиценз за Европа
Стойчо Младенов е получил уверение от ръководството на ЦСКА, че клубът няма да остане без лиценз за Европа.

Вярвам, че няма да останем без лиценз за Европа, такива са уверенията на ръководството към мен”, обяви Младенов след победата с 5:0 над Марек в контрола на комплекса „Царско село”.

Наставникът на „армейците” с неохота говори по темата за лиценза и призова журналиститие да намерят шефовете на клуба, за да отговарят те на тези въпроси.

В мен е само спортно-техническата власт. Въпросът за лиценза не е такъв. Не съм говорил с футболистите по тази тема. Има си отговорни фактори в клуба, които трябва да отговорят на тези въпроси. Има директори, пълно е с директори в ЦСКА. Открийте шефовете да ви отговорят!Как открихте, че взимам комисионни?”, нервно изрече Стойчо Младенов.

За самия мач срещу Марек той коментира: „Учебна игра като всички останали, които правим обичайно в средата на седмицата. За 3 дни направихме 5 тренировки от физическо естество. Сега ще освежаваме отбора за неделя. Всички мога да използвам (срещу Етър) с изключение на двама – Платини и Скиорили. Проблемът със Себастиян (Скиорили) е работна виза. Не знам кога ще е готова ря. Аз не движа тези въпроси. Има хора в клуба, които трябва да свършат тая работа.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки