Лечителка обеща: Ще възстановя Пакурар за 4 часа

Анатоли Господинов със скъсано ухо след контролата с Марек

Лечителка обеща: Ще възстановя Пакурар за 4 часа
Нелепа контузия е получил резервният вратар на ЦСКА Анатоли Господинов. Стражът на „червените“, който се появи като резерва през второто полувреме на вчерашната контрола с Етър, има разкъсване на ухото.
 
Инцидентът е вследствие сблъсък с нападател на Марек.
 
Така старши треньорът на „армейците” Стойчо Младенов няма да може да използва стража в мача срещу Етър. Както е известно дошлият от Сливен страж е резерва на Томаш Черни.
 
В същото време спортно-техническия щаб на „червените“ е притеснен за състоянието на Пламен Крачунов. Футболистът също получи травма в мача срещу Марек, игран в столичния комплекс „Царско село”. Дошлият от Локомотив (Пд) бранител напусна в средата на първото полувреме след съприкосновение с Екундайо Джейоба. Контузията на 23-годишния играч обаче не е толкова тежка и от лекарския щаб на ЦСКА са дали уверение, че ще успеят да го вдигнат за двубоя с Етър в събота от 17:00 ч на стадион „Славия”.
 
Сръбската лечителка Мариана пък била обещала бързо възстановяване на румънския халф на ЦСКА Александру Пакурар. Футболистът е с разкъсване на мускула от дербито с Лудогорец миналия уикенд (0:1).

Сръбската лечителка е дала обещание, че едва ли не ще възстанови Пакурар за 4 часа и той ще бъде на линия за мача срещу Етър. Футболистът обаче все още не бил заминал за Белград, което увеличава съмненията около това. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки