Кобрата нокаутира Устинов, вече може да предизвика Кличко (ВИДЕО)

Кубрат Пулев нокаутира Александър Устинов от Русия в 11-ия рунд. Така Кобрата защити двата си шампионски пояса - интерконтиненталния и европейския, както и лидерската позиция в IBF

Кобрата нокаутира Устинов, вече може да предизвика Кличко (ВИДЕО)

Кубрат Пулев нокаутира Александър Устинов от Русия в 11-ия рунд. Така Кобрата защити двата си шампионски пояса - интерконтиненталния и европейския, както и лидерската позиция в IBF. По този начин българинът остана непобеден със 17 победи от 17 срещи на професионалния ринг, 9 от които с нокаут.

Срещата бе изключително важна за нашия профибоксьор, защото сега той ще получи правото да предизвика Владимир Кличко и да се бие за световната титла.

 

Въпреки изоставането си на тегло и ръст, българинът бе много по-пъргав и по-хитър от своя опонент. Кобрата бе по-свеж през целия двубой и още в началните рундове нанесе сериозни поражения по лицето на Устинов, който е ветеран от войната в Чечня. 

 

Руснакът разчиташе главно на силата си, но и на няколко пъти си служеше с непозволени действия, които не останаха незабелязани от рефера. Пулев обаче набързо респектира своя съперник с правилна тактика и мощни леви крошета.

 

По този начин Кобрата нанесе първа загуба на руския си съперник в неговата професионална боксова кариера. До момента Устинов имаше 27 успеха от 27 мача .С тази победа българинът оглави ранглистата на Международната боксова федерация и си осигури мач с Владимир Кличко през 2013 година. Пулев ще е първият български боксьор, който се бие за световната титла при професионалистите! 

 


Мнението на Кобрата прочетете ТУК!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки