Спецотряд за Ицо на “Герена”

Иво Тонев чете конско, съобщава наказанията в "Левски"

Спецотряд за Ицо на “Герена”

Хора от спецчастите на Генерална дирекция на полицията ще се грижи за сигурността на Христо Стоичков и неговия "Литекс" на "Герена" в петък. Според програмата на БФС мачът е насрочен за 18,00 ч, но има вероятност да бъде изместен с 1 час по-късно.

Причината - в петък е работен ден и така ще дойдат повече фенове. Домакинството на "Левски", както и срещата "Славия" - ЦСКА са обявени за рискови. Цивилните полицаи са извикани на помощ заради издънката на "сините" срещу "Локо" и факта, че "червената" легенда Христо Стоичков е най-големият дразнител за сектор "Б".

Набиване на канчетата трябваше да изтърпят футболистите на "Левски" преди вчерашната тренировка. В съблекалнята се появи изп. директор Иво Тонев, който освен критиките към отделните състезатели съобщи и кои са глобени. Владимир Гаджев го отнесе заради червения картон срещу "Локо". Има и още наказани, но те няма да бъдат обявени.

От клуба помолиха агитката да се държи прилично, за да няма повече глоби. "Смятам, че феновете ни са достатъчно интелигентни. Глобата от 30 000 евро ни дойде в повече, да кажем, че по този начин изядохме един терен. Толкова ни струва сега ремонтът на едно от помощните игрища", коментира финансистът Константин Баждеков пред "Стандарт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки