Кобрата сипе закани към Джошуа, дава гаранции

Ние сме наред за мач за титлата, категоричен е Ивайло Гоцев

Кобрата сипе закани към Джошуа, дава гаранции
Кубрат Пулев се закани да победи Антъни Джошуа, който снощи си върна световните титли във версии IBF, WBA и WBO след победа по точки над Анди Руис.
 
Както е известно, Кобрата е официален претендент на Международната боксова федерация (IBF) и 30-годишният Ей Джей е задължен да се бие с него. Ето какво написа в социалните мрежи топбоксьорът ни след снощната схватка.
 
 „Искам да поздравя Антъни Джошуа и Еди Хърн, че си върнаха притежанието на титлите. Очаквам да се изправя срещу Ей Джей в следващия му мач, както наредиха от IBF. Резултатът този път ще е различен. Гарантирам го!“, написа Кобрата в „Туитър“.
 
Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, призна, че следващият боксьор, който трябва да се бие с Антъни Джошуа е именно българинът. Гоцев акцентира, че вече има гарантиран мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, поради което системата е такава, че битката за пояса от IBF трябва да е именно с Пулев.
 
„Не вярвам да видим реванш на реванша. Пак имаме лицето на бокса – Антъни Джошуа, който се боксира брилянтно. Направи бой, който трябва да спечели на всяка цена. Имаме шампион, а на 22-и февруари има мач между Фюри и Уайлдър. Така че ние идваме наред", сподели Гоцев пред DIEMA SPORT 2.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки