Стойчо Младенов обяви себе си за черна котка в ЦСКА

"Проблемите ни съпътстват още с идването ми в клуба през март", оплака се треньорът на "армейците"

Стойчо Младенов обяви себе си за черна котка в ЦСКА
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отново се оплака от много проблеми, които съпътстват  „армейците”. В предаването „Нека говорят” по bTV Младенов обяви, че в българския футбол няма равнопоставеност.

"Съпътстват ни още с идването ми в клуба през март. Не е само Платини. Допинг скандал, след който удължавт наказанията на играчи и никой не може да каже защо. После не можем да съберем група за Европа - безпрецедентен случай в историята на футбола. Стартираме първенството, а не ни разрешават да картотекираме 11 футболисти. Това ли е равнопоставеност?", попита червеният наставник.
Ако не ни бяха отнели лиценза, щяхме да ние щяхме да бием БАТЕ", върна се Младенов по назад във времето.

Екзекутора на Ливърпул си спомни как Иван Вуцов е искал да го привлече на "Герена". Младенов разкри, че през една тоалетна е избегнал трансфер в Левски.

"Иван Вуцов е мой много добър приятел. Уважавам го изключително много. Да, вярно е, че ме искаше в Левски, но сърцето говореше друго и малко го финтирах. На един мач с младежкия национален отбор в Перник ме чакаха две коли - едната на Левски, другата - на ЦСКА. Избягах от хората на Левски през една тоалетна", 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки