Везенков: Жребият е приемлив, всичко зависи от нас

Спортният директор на Лукойл Академик определи като приемлив жребия на тима в "Еврокъп"

Везенков: Жребият е приемлив, всичко зависи от нас

Спортният директор на българския баскетболен шампион Лукойл Академик (София) Сашо Везенков определи като приемлив жребия на тима във втория по сила европейски клубен турнир "Еврокъп".

 

Възпитаниците на Марин Докузовски са в група "В" заедно с Билбао (Испания), Будучност (Черна гора) и Шарлероа (Белгия).

 

 

"Не мога да кажа, че е лош жребий, но не мога да кажа и че е много добър. Смятам, че е приемлив. Всичко зависи от нас. В групата има един много силен отбор - Билбао, който е с променен състав в сравнение от миналата година.
 
 
За другите два отбора нищо не мога да кажа. Знам, че Будучност не е това, което беше. Но не може да се говори за един отбор, в сравнение с това , което е бил миналата година, защото нещата се променят", коментира за БТА Сашо Везенков.
 
 
Той добави, че на този етап селекцията в отбора е приключила. Везенков каза още, че предстои среща с президента на клуба Валентин Златев, за да бъде решено дали домакинските мачове на отбора ще се играят в "Универсиада" или в "Арена Армеец".
 
 
Лукойл Академик стартира участието си в турнира с гостуване на Будучност на 7-ми ноември, където играе българският баскетбол Павлин Иванов.
 
 
Снощи българският шампион загуби от 88:93 след продължение на македонците от Работнички (Скопие) в контролен мач. Тази вечер от 19:00 часа "студентите" ще имат проверка с Куманово.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки