Сензациите в пресата днес: Гонят Бандата от националния

И още: Рекордни премии в Левски за бой над ЦСКА, Иван Вуцов взима 5 000 лв. заплата в Левски

Сензациите в пресата днес: Гонят Бандата от националния
Сензациите в пресата, днес, 14 октомври 2012 г.:

7 дни: Гонят Бандата от националния

Иван Бандаловски може и да е изиграл последния си мач с екипа на национал­ния отбор на Бъл­гария. Президентът на БФС Борислав Михайлов беше бе­сен на защитника след равенството 1:1 с Дания. Шефът на футбола се скарал на Бандаловски за­ради червения кар­тон, който играчът си изкара още в 27-ата минута. Боби стоварил гнева си върху защитника още в ложата на На­ционалния стадион "Васил Левски".

„Момче, казвал съм ти сто пъти, че не става само със сърце, трябва да играеш и с глава”, отсякъл Боби към Бандата и си седнал обратно на мястото.

По информация на "7 дни спорт" пре­зидентът на БФС не може да прости изцепката му. Не е изключено това да бъде последният мач на бранителя на ЦСКА в национал­ния отбор. Бандата бе извикан в последния момент от селек­ционера Любослав Пенев заради нака­занието на Веселин Минев и контузията на Петър Занев.

В същото време Борислав Михайлов заяви след края на световната квали­фикация, че БФС ще подаде жалба срещу съдийството в мача.

Меридиан мач: Рекордни премии в Левски за бой над ЦСКА

Ръководството на Левски ще извади ре­кордни премии за дер­бито с ЦСКА, научи „Меридиан Мач". Шефовете са готови на всичко, за да мотиви­рат до крайност съста­ва си за голямата бит­ка в българския фут бол. Така на „Герена" ще дадат повече пари, отколкото са вадили до този момент в шам­пионата.

Дотук най-много пари „сините" са заработили за успеха си срещу Литекс мина­лата седмица. На „Ге­рена" усилено се гово­ри дори, че премиите в предстоящото дерби ще счупят рекорда за последните 4-5 сезо­на.

Както е известно, ръководството на Лев­ски оряза част от въз­награжденията на фут­болистите след резила със Сараево в турнира Лига Европа. Тогава тимът на Илиан Илиев отпадна срамно след 1:3 като гост, а непос­редствено след мача изпълнителният дирек­тор Иво Тонев обяви, че тимът ще бъде на­казан финансово за неопределен период.

Победата срещу ЦСКА пък е задължи­телна с оглед остава­нето в борбата за тит­лата. Левски изостава с 2 точки на големия съперник за първото място Лудогорец, а в 13-ия кръг предстои дерби между двата ти­ма в Разград.
 
Тема Спорт: Огромна заплата за Вуцов в Левски
 

Съветникът на Иво Тонев в Левски Иван Вуцов взима дос­та сериозна заплата, разбра "Тема Спорт". Легендарният футболист и треньор на сините получава 5 хиляди лева. Вуцов се завърна в клуба на 17 юли. Официалната длъжност на 72-годишния специалист е консултант към Управител­ния съвет на клуба. Със сигур­ност Вуцов има с какво да помогне на сините, тъй като дълго време бе изпълнителен шеф на БФС и дърпаше конци­те в българския футбол.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки