Президентът на БФЛА участва в 133-ия Съвет на Европейската атлетика

Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов ще участва от днес до неделя в 133-ия Съвет на Европейската атлетическа асоциация (ЕАА) в Букурещ

Президентът на БФЛА участва в   133-ия Съвет на Европейската  атлетика

Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов ще участва от днес до неделя в 133-ия Съвет на Европейската атлетическа асоциация (ЕАА) в Букурещ. Заседанието на най-висшия орган на атлетиката на Стария континент се провежда в х-л „Хилтън”.

По програма Съветът ще обсъжда  приемането на нови условия за провеждане на някои от съсъстезанията. В качеството си на председател на комисията по планинско бягане към ЕАА и член на Съвета Карамаринов ще поиска промени в правилата на тази нова, но в същото време прогресираща дисциплина. Ако те бъдат приети то за първи път ще влязат в сила по време на Евро 2013, което ще се проведе в Боровец на 6 юли догодина.

За тази вечер е насрочена официалната вечеря, която домакините дават по случай 100-годишнината от създаването на Румънската федерация по лека атлетика. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки