Роджърс: Имаме един от най-добрите нападатели в света в лицето на Луис Суарес

”Големите играчите винаги ще напускат големите клубове, както се е случвало в миналото и ще се случва в бъдеще"

Роджърс: Имаме един от най-добрите нападатели в света в лицето на Луис Суарес

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази задоволството си от факта, че има на свое разположение Луис Суарес и смята, че мърсисайдци не могат да си позволят да загубят нападателя.

Уругвайският футболист се присъедини към тима от „Анфийлд” в началото на 2011-та година и оттогава се представя отлично с фланелката на Ливърпул.

”Големите играчите винаги ще напускат големите клубове, както се е случвало в миналото и ще се случва в бъдеще”, коментира мениджърът на Ливърпул.

”Имам голяма подкрепа от Луис, откакто съм тук. Напълно наясно съм, че Луис имаше възможност да си отиде през лятото. Вероятно нямаше по-добро време за това, идваше нов мениджър. Луис може да имаше извинение да си отиде, но след като говорих с него надълго и нашироко, той се ангажира да остане”, добави Роджърс.

”Не бих го разменил за никого. Това е човек, чиято енергия е безмилостна – той е кошмар за защитниците. Имаме един от най-добрите нападатели в света в лицето на Луис и сме много благодарни за това”, каза още мениджърът на Ливърпул.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки