Стойчо Младенов: ЦСКА ще се бори за титлата, отново ще радваме нашите фенове, сигурен съм в това

„Аз никога няма да се примиря с второ или трето място", отсече Екзекутора

Стойчо Младенов: ЦСКА ще се бори за титлата, отново ще радваме нашите фенове, сигурен съм в това
Стойчо Младенов знае какви са слабостите на ЦСКА, но не пожела да ги издаде, за да не се възползват конкурентите му. Той се надява в зимната пауза да се направят нужните корекции, за да тръгне отборът устремно към първото място - цел, която „червените” ще преследват и този сезон. Той заяви:
 
„Дори самият премиер каза, че ЦСКА играе най-добрия футбол. Но ние трябва да имаме постоянство. Но това постоянство го няма и мачовете срещу Монтана и срещу Черно море трябваше да ги изиграем с много по-голяма лекота. Знам какво ни липсва, коментираме и с Жоро Илиев, и с Митко Борисов, но не искаме да издадем нещо, от което противникът да се възползва. Имам хора, които на този етап проявяват разбиране и се надявам в зимната пауза да се направи така, че отборът да изглежда така, че да радва привържениците. Трябва повече креативност, повече агресия, желание.”
 
„Лека-полека нещата се стабилизират. Финансовата страна е нещо много важно. Базата липсва, школата също, това са приоритетите, които трябва да се променят много бързо. Затова са необходими много средства. А в същото време трябва и средства за попълнения. Ръководството трябва да прецени в какво да наблегне. Защото феновете на ЦСКА никога няма да ни простят отборът да не е на високо ниво, независимо с какви средства разполага.”
 
„Аз никога няма да се примиря с второ или трето място. Аз съм сигурен, че ЦСКА и тази година ще се бори за титлата, независимо какви проблеми има.”
 
„И Левски имаше своите проблеми, но ето – стабилизираха се. Иска ми се всичко това да си остане клубна тайна. С 30% намалихме бюджета при Васил Божков през сезон 2002/2003. С много диалог го направихме. Сега се даде прекалено голяма гласност, което на мен не ми харесва. Но това е работа на Жоро Илиев.”
 
„Не съм човек, който дава оценка какво Майкъла трябва да свърши и ще свърши. Нека времето покаже какво е свършил или какво ще свърши. Но влизането на още един футболен човек говори добре за нашия клуб. Това красноречиво говори, че все повече в ЦСКА се работи професионално.”
 
„Аз съм горд с името ЦСКА, защото историята показва, че въпреки трудните моменти ние успяваме да се обединим и да се мобилизираме. Защото ЦСКА е марка.”
 
„Влязохме в Купата на УЕФА с един потенциал, който нито един клуб в света не би си позволил.”
 
„Нормално е да с бъркаш с двама трима при селекция от 7-8 играча. Разделихме се с няколко футболиста след обсъждане с Митко Борисов и сегашната ситуация показва, че сме взели правилно решение.”
 

„ЦСКА ще се бори за титлата. Това се опитвам да втълпя на футболистите. Отново ще радваме нашите фенове, сигурен съм в това.”

„Марката ЦСКА привлича децата. Ние трябва да им предоставяме отлични условия. В момента условията осакатяват децата.”
 
„Аз искам всичко да е идеално при нас. Като няма пари, нека се намерят пари. Ако имаме пари, ще имаме школа. Ако имаме пари, ще имаме база. Ако имаме пари, ще имаме играчи. На мен ми се иска всичко да е на топ ниво. Никой няма да тръгне да гони футболисти и да тръгне да привлича нови и да разчита на юноши. Това не става за 5 дена, защото футболистите си имат железни договори.”
 
„Учудва ме, че Аспарух Никодимов не е бил дълги години в ЦСКА. Той и Димитър Пенев – хора с имидж на световно ниво. Двамата вече обикалят и търсят футболисти както за първия отбор, така и за школата.”    

Шефът на Спартак Варна: Ще подпишем с най-добрия треньор

„Имахме три-четири варианта", заяви Павлин Николов

Лудогорец завоюва и трите Елитни шампионата

Отлично представяне на младите таланти на разградчани

Вратар си тръгна от Етър

Отбори от елита с интерес към Мартин Величков

Стойчо Младенов: Очаквам добри резултати от националния отбор

"Представянето при Илиан Илиев е възходящо", смята легендата на ЦСКА

Томаш се разбра със Спартак (Вн)?

На "Коритото" продължават да пазят в тайна новия треньор

Пълен успех за Лудогорец в Елитните групи

Тимът до 15 години спечели първенството

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Дюлгеров поема към Шотландия?

Националът вече е свободен агент

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки