560 паунда стигна фланелката на Берба от "Емирейтс"

Фланелката на Димитър Бербатов от мача с Арсенал в събота достигна цена от 560 паунда (1366 лева) в организиран от Фулъм онлайн аукцион

560 паунда стигна фланелката на Берба от "Емирейтс"
Фланелката на Димитър Бербатов от мача с Арсенал в събота достигна цена от 560 паунда (1366 лева) в организиран от Фулъм онлайн аукцион. Както е известно, българинът наниза две попадения и подаде за още едно във фамозната среща, завършила 3:3.
 
Клубът от "Крейвън Котидж" пусна в продажба в E-bay екипите, с които футболистите на Мартин Йол играха при равенството 3:3 в лондонския сблъсък. Всички тениски са подписани от играчите.
 
Парите от продажбата на фланелките ще отидат за благотворителност, а почти сигурно най-голяма сума за каузата ще дойде от екипа на Бербатов, който бе над всички на “Емирейтс”.
 
25 човека са дали оферти за екипа с автографа на българския нападател, като най-високото предложение за момента е от 560 паунда. Търгът ще продължи до 19 ноември и се очаква дотогава цената да скочи много над тази сума. Преди време в подобен аукцион, но организиран от Тотнъм, екип на Димитър Бербатов бе продаден за 2465 паунда! После пък у нас в търговете, организирани от Валентин Михов в полза на ветерани, президентът Първанов купи фланелката на Митко за 3000 лева.
Втората най-скъпо оценена тениска на Фулъм от двубоя с Арсенал е тази на Брайън Руис, но той е далеч назад от цената на фланелката с надпис "Бербатов". За тази на Руис се предлагат 265 паунда.
 
Аукционът е достъпен за всеки. Минималната стъпка за наддаване е 10 паунда. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки