ЦСКА получи 100-те хил. евро от УЕФА, раздаде ги за заплати

Голяма автомобилна компания става рекламодател в клуба до края на седмицата

ЦСКА получи 100-те хил. евро от УЕФА, раздаде ги за заплати
ЦСКА получи 100-те хиля­ди евро от УЕФА, които му се полагаха за последното участие в евротурнирите. Парите са били преведени по сметка на клуба w поне­делник и с тях веднага са извършени належащи плаща­ния.

Половината от парите са отишли за заплати на слу­жителите в ДЮШ и админи­страцията, а с другата по­ловина са покрити разходи по ремонтните дейности на стадион "Българска ар­мия".

Другата седмица се очаква Георги Илиев-Майкъ-ла да свика пресконференция и да покаже подобренията, които са направени по съ­оръжението до момента. Ремонтните дейности ще продължат до края на февру­ари, тъй като ЦСКА ще опи­та да лицензира съоръжение­то не само за А група, а и за квалификационната фаза от европейските клубни турни­ри.

През март е планирано да започне и ремонтът на клуб­ната база в Панчарево. За да
се случи това обаче, ЦСКА трябва да се сдобие с нов спонсор, защото в проти­вен случай няма да има дос­татъчно пари, за да изгради това, което е необходимо.

Според информация на "Тема Спорт" от януари в ЦСКА ще има нов сериозен инвеститор.

До края на тази седмица пък от клуба се очаква да оповестят името на новия си рекламодател. Става въп­рос за много сериозна авто­мобилна компания. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки