Лудогорец, Левски, Черноморец и Ботев (Пловдив) се класираха на полуфинал

Четирите отбора продължават напред в турнира за Купата на БФС

Лудогорец, Левски, Черноморец и Ботев (Пловдив) се класираха на полуфинал

Отборите на Левски, Лудогорец, Ботев (Пловдив) и Черноморец(Бургас) се класираха за полуфинал в турнира за Купата на БФС при юношите (младша възраст), родени през 1997-а година. Най-убедителен беше успехът на младите сини таланти от Герена, които не оставиха никакъв шанс на Септември (София) и го победиха с 5:0 на стадиона на 57-о училище. 


Ботев (Пловдив) се наложи с 2:1 като гост над Берое, а Лудогорец измъкна минимално 1:0 у дома над Локомотив (София). На стадиона във варненския квартал Аспарухово Черноморец отстрани домакините от Черно море (Варна) след изпълнение на дузпи. Под постоянния дъжд и на подгизналия и тежък терен, малките акули не се предадоха на по-мощните физически съперници. След поделено надмощие в срещата се стигна до дузпи, където при шестото завъртане бургазлии ликуваха след точния удар на Боян Милков. Останалите двама реализатори за тима на треньора Николай Кръстев бяха Николай Дамянов и капитанът Георги Купенов.


Резултати от четвъртфиналите в турнира за Купата на БФС при юношите (младша възраст, родени 1997 г):

 

Черно море (Вн) - Черноморец (Бургас) 0:0, 2:3 след дузпи
Берое (Стара Загора) - Ботев (Пловдив) 1:2
Септември (София) - Левски (София) 0:5
Лудогорец - Локомотив (София) 1:0
 

Утре са срещите от същия етап при родените през 1995-а година, които са юноши (старша възраст). Полуфиналните мачове и в трите възрасти ще се играят напролет.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки