Вальо Станчев: ЦСКА иска, но трябва да извади и пари

„Добрата стока се заплаща”, заяви спортният директор на Ботев (Враца)

Вальо Станчев: ЦСКА иска, но трябва да извади и пари

Спортният директор на Ботев Враца Валентин Станчев потвърди, че ЦСКА има интерес към футболистите на врачани Жайро Родригес и Игнасио Варела. Той обаче даде да се разбере, че двамата няма да бъдат пуснати да си тръгнат от стадион "Христо Ботев", без да се изпълнят определени финансови условия.

"ЦСКА много добре знаят каква е цената на Варела и Родригес. Аз не искам да я казвам, тъй като тези неща е редно да останат вътре в клуба. Който иска да купува нашите играчи, да заповяда на преговори. Ние никого няма да задържаме насила. Това е ясно. Но играчите ни си имат цена и тя не е никак малка.

Без да искам да бъда нескромен, ще кажа, че щом отборите почнаха да виждат качествата на нашите играчи, е нормално да се сетят, че добрата стока се заплаща. Истината е, че в момента има интерес към четирима наши футболисти. Те са както от български клубове, така и от чуждестранни.

А що се отнася до това кои отбори имат интерес освен ЦСКА към Варела и Жайро Родригес, ще кажа само, че има и чуждестранни клубове. ЦСКА може да иска, но трябва да извади и пари", коментира пред "Тема Спорт" бившият нападател на армейците от близкото минало.

Жайро Родригес е централен защитник. Роден е в Бразилия. Започва кариерата си в юношеските формации на Гояс. Преминава и през школата на родния тим на Пеле Сантос. Дойде в Ботев Враца по настояване на вече бившите италиански шефове на тима. Подобно на Родригес дефанзивният халф Игнасио Варела бе доведен във Враца от италианците. Той е уругваец, на 21 години, а понастоящем е собственост на Палермо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки