Нахлулият на терена фен на Сити се извини на Рио Фърдинанд

"Много съм засрамен от моите действия. Подведох себе си, семейството си, феновете на Сити и отбора"

Нахлулият на терена фен на Сити се извини на Рио Фърдинанд
Фенът на Манчестър Сити, който нахлу на терена и опита да се саморазправи с Рио Фърдинанд в неделното дерби на Манчестър официално се извини за постъпката си.

21-годишният Матю Стот опита да стигне до Фърдинанд, който секунди по-рано бе ударен с монета, хвърлена от публиката, но бе спрян от Джо Харт. По-късно привърженикът бе арестуван.

Стот е привикан в съда по обвинение в нахлуване на терена, но се извини чрез адвокатите си за своята постъпка. Лично той поднесе извинения към Рио Фърдинанд.

„Бих искал да се извиня на всички, засегнати от моите действия вчера, в частност на г-н Рио Фърдинанд и всички други играчи. Много съм засрамен от моите действия. Подведох себе си, семейството си, феновете на Сити и отбора. Мисля да пиша лично до г-н Фърдинанд да изразя огромното си съжаление и извинения, и да се извиня на Манчестър Юнайтед и техните фенове. Искам да благодаря на Джо Харт за неговите действия, когато влязох на терена. Цял живот съм фен на Манчестър Сити и от три години имам сезонен билет за мачовете. Гледам ги с баща ми. За тези три години си имам една и съща седалка близо до гостуващите фенове”, споделя Стот. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки