Мъри гледа играчи в Холандия

"Очаквам потвърждение за пътуването. Ако получа такова ще замина за Холандия за да гледам играч от местен отбор", каза Стоилов

Мъри гледа играчи в Холандия

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов ще замине за Холандия, за да търси нови попълнения за тима. Мъри е хвърлил око на футболист, който играе в Ниската земя. Специалистът иска да се увери на живо в качествата му преди да започнат преговори за привличането му. Най-вероятно бившият национален селекционер ще наблюдава среща от последния кръг от шампионата на страната. Не е ясно обаче в коя дивизия играе въпросният играч и на какъв пост.

 
"Очаквам потвърждение за пътуването. Ако получа такова ще замина за Холандия за да гледам играч от местен отбор. Нищо повече на този етап не мога да ви разкрия. Така че - не ме питайте за имената на футболиста и за поста, на който играе. Всичко е въпрос на преговори", заяви Стоилов.
 
"В момента най-важното е клубът да направи добра селекция. По принцип през зимната пауза е по-трудно да се намерят качествени играчи, които същевременно да не са скъпи. Ни ние ще сторим и невъзможното, защото тимът има нужда от стабилизиране на някои постове", допълни Мъри.
 
Освен това наставникът призна, че "канарчетата" ще опитат да привлекат Михаил Александров и Шоко от Лудогорец.
 
"Да, ще започнем разговори на тази тема. Не мога да ви кажа как ще приключат те", завърши специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки