Ботев закри сезона с банкет

Феновете на тима показаха обичта си към Ферарио Спасов

Ботев закри сезона с банкет

Отборът на Ботев (Пловдив) закри сезона с банкет, предаде кореспондентът на Novsport.com. Феновете на клуба организираха коледно тържество, на което присъстваха президентът на тима Юли Попов, спортно-техническият директор Александър Александров, изпълнителният директор Ангел Палийски, новият наставник Станимир Стоилов, както и вече бившият старши треньор Ферарио Спасов. Собственикът на клуба - Цветан Василев, не присъства поради служебни ангажименти.

Привържениците на „жълто-черните” отново показаха обичта си към Ферарио Спасов и в продължение на няколко минути скандираха името му. От клуба пък му подариха златна значка с пожеланието където и да отиде, да помни прекараното време на „Колежа”.

На тържеството бе награден и избраният за футболист на годината в Ботев Тодор Неделев. На второ място остана нападателят Иван Цветков, а на трето - Бобан Грънчаров.

На банкета присъстваха много легенди на клуба, сред които и Георги Лазаров, който не скри сълзите си пред всички заради това, че отборът на Ботев помогна за операцията на неговия внук Георги. Лазаров благодари на всички, като заяви, че се надява той, синът му и внука му да присъстват на първия домакински отбор през пролетния полусезон и да подкрепят „жълто-черния” тим.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки