Ботев (Пловдив) започва подготовка днес без гръмки нови попълнения

„Жълто-черните” представят отбора с мач срещу Черноморец

Ботев (Пловдив) започва подготовка днес без гръмки нови попълнения

Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) ще даде днес пресконференция преди началото на зимната подготовка.

Брифингът ще се проведе от 13.00 часа на ст. „Христо Ботев". Участие в него ще вземат спортният директор Александър Александров и Мъри. Час по-късно, в 14.00, Стоилов ще изведе отбора си на първа тренировка в Коматево.

От управата на клуба увериха, че очакват всички футболисти на първото занимание в това число и чужденците - Бобан Грънчаров от Македония и Артур Енрике и Вандер Виейра от Бразилия.

Единственото засега ново попълнение с подписан договор Веселин Минев също ще започне подготовка.
Новият старши треньор Станимир Стоилов и неговите помощници вчера гледаха видеозаписи с евентуални нови попълнения, пише "Тема спорт".

Очаква се към тима за първото занимание да се присъедини и холандецът Сивард Спрокел, който разтрогна договора си с ЦСКА.

Вчера при Мъри се яви и старши треньорът на Раковски Иван Танчовски. Той не пожела да коментира появилите се информации за привличането в Ботев на нападателя Цветан Павлов.

Иначе Ботев Пловдив ще представи тима си за пролетния полусезон в контрола срещу Черноморец. Спарингът с тима на Херо ще е на 23 февруари на стадион "Христо Ботев". Първата проверка на канарчетата ще е на 19 януари със Свиленград.

Мачът ще е в гръцкия град Александруполис, където ще е първият лагер на Ботев Пд. Третата договорена контрола засега е на 30 януари срещу Раковски. Вторият лагер на канарчетата ще е в Кипър от 1 до 15 февруари. За там проверките още се уточняват.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки