УниКредит Булбанк спечели футболния турнир за Купата на ЛИДЕРИТЕ 2009

Вратарят на отбора Васил Милев получи индивидуалната награда за „Най-добър вратар на турнира.

УниКредит Булбанк спечели футболния турнир за Купата на ЛИДЕРИТЕ 2009

Футболният отбор на УниКредит Булбанк триумфира с Купата на ЛИДЕРИТЕ ‘09 на провелия се през уикенда турнир на малки вратички, организиран от Leaders 4 sport на стадион "Академик" в София. Финалът с достойно представилия се отбор на Първа инвестиционна банка завърши 3:1 в полза на УниКредит Булбанк. Най-голямата българска банка отбеляза 21 гола в шестте мача до Купата. Само преди две седмици УниКредит Булбанк грабна и Купата на благотворителния турнир „Един живот”, организиран от едноименната фондация.

ЛИДЕРИТЕ ’09 събра отборите на девет финансови компании. Състезанието започна с паралелни мачове на А и Б групи съответно тимовете на Булстрад срещу Ентреа Кепитъл и на ЗК Български имоти срещу SIS. Последваха още 14 срещи по системата "всеки срещу всеки". Десетки голове бяха отбелязани в противниковите врати с предоставените от NIKE футболни топки. След интересни мачове, с неочаквани обрати в резултата отпаднаха Българо-американската кредитна банка, СИБанк, и Делойт. На полуфиналите ПИБ се наложи категорично над вече уморения отбор на Ентреа Кепитъл, а SIS успя да удържи резултат 0:0 срещу УниКредит Булбанк само в първото полувреме, като след почивката получи от отбора на най-голямата банка у нас четири гола. 

Със само едно допуснато попадение в собствената врата Васил Милев от отбора на УниКредит Булбанк стана „Най-добър вратар” на турнира.

Инициативата "Спортът изгражда лидери" цели да представи спорта като съществена част от живота на всички активни, успели, образовани и модерни българи. Leaders 4 sport са познати с популярните тенис турнири ЛИДЕРИТЕ, които се провеждат от 2004 г. насам. Организаторите си поставиха за цел да развият и да направят традиционен и футболния турнир.

УниКредит Булбанк печели купата на ЛИДЕРИТЕ ’09 само дни след като банката официално обяви старта на тригодишното партньорство на УниКредит Груп с УЕФА Шампионска лига. Като част от това спонсорство УниКредит ще доведе най-ценният европейски футболен трофей – Купата на УЕФА Шампионска лига – в България през есента. За първи път българските фенове ще могат да видят и да се снимат отблизо с Купата. Тя ще бъде разположена на специална сцена на пл. „Александър Първи” (познат като „Ал. Батенберг”) в София на 17-18 октомври. 

Пътят на УниКредит Булбанк до Купата на ЛИДЕРИТЕ’09:

Група А
УниКредит Булбанк 2:0 Deloitte
УниКредит Булбанк 3:0 Ентреа Кепитъл
УниКредит Булбанк 5:0 Булстрад
УниКредит Булбанк 4:0 СИБанк

1/2 финал
УниКредит Булбанк 4:0 SIS (София Интернешънъл Секюритиз)

Финал
УниКредит Булбанк 3:1 Първа Инвестиционна Банка

 
Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки