Ексклузивно: Тиаго Мирасема подсили Монтана

Бразлиският полузащитник ще играе като преотстъпен на "Огоста" до края на сезона

Ексклузивно: Тиаго Мирасема подсили Монтана

Отборът на Монтана си осигури услугите на бившия халф на Литекс Тиаго Мирасема до края на сезона, предаде кореспондетът на Novsport.com.

25-годишният ляв полузащитник ще играе на стадион "Огоста" като преотстъпен от четвъртодивизионния бразилски тим Сампайо Кореа. 

Той е деветото ново попълнение на монтанчани през зимната пауза след Иван Михов, Фарес Брахими, Илиян Илиев, Славчо Шоколаров, Мартин Дечев, Влади Златинов и двамата завърнали се в клуба – вратарят Христо Иванов и нападателят Венци Иванов.

Офанзивният полузащитник прекара миналия сезон под наем в Литекс и вкара 3 гола в 19 мача, но не получи предложение за перманентен контракт, тъй като клаузата му за откупуване в размер на 400 000 евро не отговаряше на изискванията за свиване на бюджета в Ловеч. Сега обаче 25-годишният състезател на Сампайо Кореа отново ще играе у нас.

Монтана направи утре третата си зимна контрола - срещу Чавдар (Етрополе). Проверката ще се проведе от 12:00 ч на помощното игрище с изкуствена настилка в парк "Огоста". Очаква се почти всички нови да играят, без Мирасема и Влади Златинов, също както и Дениран и Дечев, които са контузени. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки