Сензациите в пресата днес: В ЦСКА плащат по книга за Тръмп, Гъргоров до пенсия в Китай

Предлагали колумбиец от Лудогорец на „сините", 24-годишен ще купува Марица

Сензациите в пресата днес: В ЦСКА плащат по книга за Тръмп, Гъргоров до пенсия в Китай

Сензациите в пресата днес, 09.02.2013 година:





„Стандарт”: Плащат в ЦСКА по книга за Тръмп
В ЦСКА се плаща според мъдрите съвети, които дава Доналд Тръмп в автобиографична книга. Тя била сред любимите на клубния бос Димитър Борисов, похвалил се самият шеф пред фенове на "Армията". Опростено казано, Доналд Тръмп не плащал, докато не бъдат изчерпани всякакви възможности. Дори предпочитал фалита пред ваденето на пари, разбрали още от бързия преразказ на Борисов запалянковците. Съсобственикът на ЦСКА и на "Титан" потвърди веруюто си в изявление пред столичен вестник по казуса с Павел Дочев. Борисов не смята да се издължава на треньора въпреки напъните на адвокати, съдии-изпълнители и съдилища. За радост на "червените" фенове обаче това няма как да доведе до фалит на ЦСКА. Категоричното мнение дадоха пред "Стандарт" видни столични юристи. Трудови спорове не могат да бъдат бъркани с търговски такива. Подобен казус дори е бил разглеждан от Конституционния съд. "Писанията, пуснати от адвокати на Дочев, са пълни глупости. Няма как да се стигне до фалит", възмутиха се пред "Стандарт" юристите. Но финансовите проблеми в ЦСКА явно са перманентни. Иначе липсва логично обяснение защо от търговския отдел на "червените" са предложили промоционални разпродажби на рекламните площи за 2014 година! На "Армията" са аргументирали подранилата оферта със строителството на терените за школата и ремонта на стадиона. Засега няма особен наплив от фирми, желаещи да платят рекламни пана за години напред.

„Тема спорт”: 24-годишен ще купува Марица
24-годишният бизнесмен Даниел Димов е готов да помага на Марица Пд. Младият предприемач, който има бизнес във франция, проучва състоянието на клуба. Заможният младеж вече е готов с оферта за кършиякалии. Адвокатите на Димов вече са във връзка с президента на Марица Марин Ленгероб. Димов, който от дете живее във франция, се интересувал преди време и от Ботев Пд. Предприемчивият бизнесмен е поискал ревизия на Марица и ако всичко е наред, най-късно в понеделник или вторник се очаква сделка.

„Стандарт”: Гъргоров до пенсия в Китай
Емил Гъргоров напуска "Лудогорец" през лятото, тъй като иска нов 3-го-дишен договор с добра заплата. Самият футболист призна, че благодари на Кирил Домусчиев, но няма как в Разград да получи подобни условия. Бадема е на 32 г.
Самият клубен бос сподели, че техничарят е получил съответните оферти от Китай и Русия. Според Домусчиев няма как "Лудогорец" са плати подобни "изключителни" пари на дребосъка. Юношата на "Локо" обаче остава при шампионите до лятото, за да помогне за втора титла. Според запознати Бадема твърдо отива в Китай, като дни подписва договор, според който ще прибира 80-90 хил. долара месечно.

„Тема спорт”: Предлагали колумбиец от Лудогорец на „сините"
Колумбийският халф Себастиян Ернандес е бил пред трансфер в Левски. Това разкриха от клуба. Както е известно, плеймейкърът акостира в Разград през тази зима. Преди да подсили тима на Ивайло Петев, е бил вариант за нов халф в селекцията на Илиан Илиев. Той обаче е бил отхвърлен от „сините". Причината е все още неясна - дали е бил твърде скъп, или просто на „Герена" не са одобрили качествата му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки