Вихър (Николово) и Бдин (Видин) си вкараха 6 гола в контрола (СНИМКИ)

Срещата завърши наравно - 3:3

Вихър (Николово) и Бдин (Видин) си вкараха 6 гола в контрола (СНИМКИ)

Шест гола си вкараха отборите на Вихър (Николово) и Бдин (Видин) в контролна среща, завършила без победител - 3:3, предаде кореспондент на Novsport.com. Мачът се игра на терена с изкуствена настилка в парк „Огоста”.

Кметът на Монтана Златко Живков, секретарят на общината Мариус Конов, заместник председателят на общинския съвет Диман Георгиев и шефът на ВиК Валери Иванов бяха сред стотината зрители, дошли да гледат двубоя.



В 12-та минута синът на един от легендите на Бдин Тодор Борисов Анатоли изведе символичните гости напред в резултата. Малко след това по-големият син на треньора на юношите ст.в. на Монтана Панталей Заков-Пантата Милен изравни след асистенция на Анатоли Тодоров-Маевата.

В 32-та минута отново Милен Заков засече с глава центриране от фаул на Димитър Пемперски -2:1 за Вихър. Само за пет минути в края на първото полувреме видинчани направиха пълен обрат с попадения на Георги Илиев и Павел Павлов.

В 67-та минута Ивайло Илиев от малък ъгъл стреля под гредата на вратата, пазена от Пламен Петков, и оформи крайния резултат.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки