Илиан Илиев: Мога да кажа остри думи, затова ще замълча

Старши треньорът на Левски разкритикува своите футболисти за играта им в началото на второто полувреме

Илиан Илиев: Мога да кажа остри думи, затова ще замълча
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев разкритикува своите футболисти за играта им в началото на второто полувреме срещу полския Шльонск. „Сините“ завършиха 2:2, но именно в началото на втората част допуснаха и двете попадения в своята врата.
 
„Доволен съм от първото полувреме. Направихме доста неща, но ни куцаше завършващата фаза. Първите десет минути на второто полувреме няма да ги коментирам. Видяхте какво се получи. Мога да кажа остри думи, затова ще замълча, а ще си ги кажа утре на играчите. На почивката играчите трябваше да влязат както през първото полувреме - концентрирани, но излязоха отпуснати, явно знаейки, че ще излязат след десетина минути. Доволен съм от тези, които влязоха като резерви“, каза Илиев в ефира на "Дарик".
 
Наставникът на „сините“ коментира и новото попълнение Рене Михелич, който направи неофициалния си дебют. Словенецът се появи в игра в началото на второто полувреме. „Кондиционно е добре. Личи си, че има добър контрол върху топката.“
 

„Титулярният състав не е ясен. Имаме още три контроли тук и могат да се променят много неща, особено ако някои продължат да показват това, което показаха в първите десет минути на второто полувреме“, завърши специалистът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки