Станислав Манолев дебютира за Фулъм в скучен мач срещу Норич (ВИДЕО)

Бербатов също изигра цял двубой срещу "канарчетата", срещата на "Кароу Роуд" завърши без голове

Станислав Манолев дебютира за Фулъм в скучен мач срещу Норич (ВИДЕО)

Норич и Фулъм завършиха при нулево равенство сблъсъка помежду им от 26-ия кръг на Висшата лига. Срещата на „Кароу Роуд” не бе особено вълнуваща, като чистите положения на брой почти липсваха.

Дебют за лондонския тим направи българският национал Станислав Манолев. Той стартира като титуляр за отбора на Мартин Йол и остана на терена по време на целия двубой, като освен това през втората част си изкара жълт картон за нарушение срещу Уесли Хулахан. Димитър Бербатов също бе сред стартовите 11 на Фулъм и изигра цял мач. За Норич пък дебютира новото попълнение Лусиано Бекио.

Още във 2-ата минута се стигна до неприятна ситуация за Димитър Бербатов, който бе ритнат в главата от Брадли Джонсън. Играта бе спряна, за да бъде оказана медицинска помощ на българския нападател, който впоследствие продължи без проблем участието си в мача.

Един от най-интересните моменти като цяло в срещата бе в 6-ата минута, когато Елиът Бенет намери в наказателното поле Лусиано Бекио, който засече, но Марк Шварцер внимаваше и улови кълбото.

Фулъм имаше възможност да открие чрез Деймиън Дъф, който стреля хубаво с левия крак, но изстрелът на ирландеца бе блокиран и кълбото излезе в корнер, след изпълнението на който не последва нищо по-интересно. В 25-ата минута Ръсел Мартин засече с глава центриране в наказателното поле на гостите, но топката не намери рамките на вратата.

В края на първата част Лусиано Бекио и Елиът Бенет се отчетоха с пропуски за домакините, а Емануел Фримпонг нанесе неточен удар за гостите. Така почивката дойде при нулево равенство.

3 минути след началото на второто полувреме Стив Сидуел нанесе страхотен удар по посока вратата на Норич, но вратарят Марк Бън изби. В 67-ата минута Брайън Руиз стреля неточно за Фулъм, а малко след това Робърт Снодграс стреля към Марк Шварцер, който се справи. В 85-ата минута вратарят на лондончани спаси нов удар на Снодграс, като този път нападателят стреля с глава, а в 86-ата минута Брадли Джонсън отправи опасен изстрел, но кълбото премина покрай лявата греда.

Влезлият като резерва Кей Камара, за когото това също бе дебют с фланелката на Норич, също се отчете с пропуск малко преди края на редовното време. Голове в мача така и не паднаха и последният съдийски сигнал дойде при нулево равенство.

Норич 0:0 Фулъм


Състави:  

Норич: Бън, Мартин, Басонг, Търнър, Гаридо, Тетей, Джонсън, Бенет (Джаксън 76’), Снодграс, Хулахан, Бекио (Камара 86’)

Фулъм: Шварцер, Манолев, Сендерос, Хангеланд, Рийзе, Дъф, Фримпонг (Емануелсон 65’), Сидуел, Руис (Дежага 90’), Бербатов, Родайега (Петрич 76’)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки