Бенитес: Вестниците пишат глупости за мен

Испанският мениджър не смята, че бъдещето му в Челси е поставено на карта

Бенитес: Вестниците пишат глупости за мен
Рафаел Бенитес нарече „спекулации” слуховете, че бъдещето му като временен мениджър на Челси е под въпрос заради някои слаби игри на отбора.

Заглавията на британската преса в събота бяха окупирани от заглавия, че негативен резултат срещу Уигън може да доведе до уволнението на Бенитес. Челси обаче спечели с 4:1 и испанецът игнорира слуховете.

„Не съм чел вестниците, концентрирах се върху мача. Но мисля, че те само спекулират. Вестниците нямат и идея какво се случва, те само си говорят”, заяви Бенитес пред „Sky Sports” след победата над „Латикс”.

За пореден път той бе питан за бъдещето на Франк Лампард. През седмицата се появиха информации, че легендата на Челси няма да напусне и Роман Абрамович ще му предложи нов контракт.

„Както съм казвал, това не е мое решение (за договора на Лампард). Опитвам се да подбря играта му, ако това е възможно, защото Лампард е страхотен професионалист. Той бележи за нас и аз съм доволен”, сподели мениджърът.

Първата победа на Челси от 4 мача във Висшата лига донесе малко радост на Рафа Бенитес.

„Отборът работи здраво на терена. Имахме на разположение Луис и Азар, което ми позволи да променя състава. Важно е да имаме пълен състав. Играхме с трима в защита и това позволи на Рамиреш да се включва напред и той вкара първия гол. Беше хубаво да се види разбирателството на играчите по терена.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки