Манчини побесня: Само трима играха, никога не сме допускали такива нелепи голове (ВИДЕО)

"Най-слабият ни мач от три години, шансовете за титлата намаляха до 10%", изригна мениджърът на Сити

Манчини побесня: Само трима играха, никога не сме допускали такива нелепи голове (ВИДЕО)
Роберто Манчини обвини своите играчи за загубата с 1:3 от Саутхмептън, която според него може да се окаже фатална в битката за титлата.

Сити изигра един от най-слабите си мачове за сезона и загуби след ужасни грешки на Джо Харт и Гарет Бари, който си отбеляза автогол.

„Гражданите” изостават на 9 точки зад лидера Манчестър Юнайтед, който може да се откъсне на 12, ако победи Евертън у дома в неделя.
Запитан как оценява шансовете на Сити да запази титлата на Англия, Манчини отговори пред “Sky Sports”:

„Имаме може би 10% шанс. Разочарован съм от нашето представяне. Саутхемптън си заслужи победата. Ще бъде много трудно да спечелим първенството. Винаги съм оптимист, но в такъв момент ми е трудно. Не играхме добре. Допуснахме гол, какъвто никога не бяха виждал в живота си. Вече не можем да направим нищо – само можем да поздравим Саутхемптън”, заяви оклюмалият Манчини след загубата на „Сейнт Мери”.

Той обвини почти целия си отбор, че не е играл, като каза, че само „двама или трима” са играли на ниво.

„Играчите разбират, че се представихме зле. Това е най-лошият ни мач от 3 години насам. Никога не съм виждал отборът ми да получава такива голове. В края направихме две невероятни грешки. Бяхме слаби. Играхме този мач само с двама или трима играчи. Трима срещу 11 е трудно. Липсва ни Компани, липсва ни Насташич, а някои играчи не са във форма. Играхме зле – без физическа мощ, без дух. Много разочароващо. Някои футболисти играха за националните отбори. Това не е извинение, но е една от причините за слабата игра”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки