Кристиано Роналдо намигна към Юнайтед с хеттрик срещу Севиля (ВИДЕО)

Португалецът вкара 20-ия си хеттрик за Реал при 4:1 срещу Севиля в мач с два червени картона

Кристиано Роналдо намигна към Юнайтед с хеттрик срещу Севиля (ВИДЕО)
Кристиано Роналдо наниза хеттрик и една асистенция за убедителната победа с 4:1 на Реал Мадрид срещу Севиля в 23-ия кръг на Примера дивисион. В средата на втората част Гонсало Игуаин бе изгонен, a Мадуро също пое към съблекалните в края, но това не помрачи футболния празник на „Сантяго Бернабеу”.

Жозе Моуриньо заложи на Кака и Модрич в титулярния състав, а Йозил, Кедира и Каехон бяха оставени на пейката. Специалния явно добре си бе направил сметката, че в сряда го чака първия мач срещу Манчестър Юнайтед от осминафиналите на Шампионската лига.

Реал Мадрид имаше само една победа в последните си 4 мача във всички турнири, но тази вечер се разправи със Севиля. Севилци пък бяха загубили 7 от последните си 8 мача с Реал Мадрид. За шампионите това бе 23-ти пореден маче без загуба у дома.

Преди мача се предполагаше, че Роналдо има лека контузия и може да е резерва, но суперзвездата на Реал Мадрид направи на пух и прах прогнозите.

Начало на серията даде Карим Бензема в 18-ата минута. Роналдо центрира, Фернандо Наваро насочи към собствената си врата и Карим Бензема сам на голлинията отбеляза един от най-лесните голове в кариерата си за 1:0. Това бе гол номер 50 за френския стрелец в Ла Лига.

Кака беше най-активен в тези минути, като създаваше положения и на два пъти шутира опасно.

В 26-ата минута Кака пое с гръб към вратата, върна за Роналдо, а португалецът с левия крак прати бомба в левия ъгъл на Бето за 2:0 с красиво попадение.

Севиля отговори с пробив на Навас отдясно, който доведе до пас за Негредо, но Диего Лопес спаси ниския му шут.

Бето спаси на два пъти в края на полувремето – първо се справи с удар на Роналдо от пряк свободен удар, а после отрази и изстрел с глава на Серхио Рамос при корнер.

Веднага след подновяването на играта Реал вкара трети гол. Арбелоа изчисти с глава, Фацио лошо прецени топката и тя го прехвърли,
Роналдо зад него овладя и по диагонала прати в долния десен ъгъл – 3:1 в 46-ата минута.

Преди да е изминал час игра Кристиано Роналдо оформи своя хетрик след смъртоносна контра. Рамос изчисти фаул на Рейес, португалецът пробяга 60 метра, намери Игуаин вдясно, той му поднесе удобно с ниско центриране и от 3-4 метра Роналдо вкара с малко помощ от лявата греда – 4:0 и хеттрик за Роналдо.

Изключителното в случая е, че Кристиано Роналдо вече има 182 гола в 180 мача за Реал Мадрид в своята кариера. Това пък бе 20-ти хетррик за Роналдо с екипа на „кралете”.

В 63-ата минута Роналдо бе сменен и на терена се появи Алваро Мората.

Гонзало Игуаин поучи втори жълт картон за фаул срещу Наваро и бе изгонен в 66-ата минута. 10 преди края Мадуро закъсня със шпагат срещу Есиен и също пое към съблекалните.

Три минути преди края Ману дел Морал финтира Арбелоа и вкара почетен гол за Севиля, оформяйки крайното 4:1.

Реал Мадрид е трети с 46 точки, на 4 зад Атлетико (Мадрид) и на 13 зад Барселона. Севиля е на 11-то място с 29. 



В друг мач от кръга Депортиво Ла Коруня допусна тежко поражение с 0:3 като домакин на Гранада.

„Супер Депор” вече има 4 поредни загуби и няма успех в последните си 5 срещи.

Марчена си вкара нелеп автогол в последната минута на първата част и това сякаш пречупи домакините на „Риасор”.

Веднага след почивката нигериецът Игало удвои преднината на Гранада, а в 5-ата минута на добавеното време Мануе лПабло остави Ла Коруня с 10 души, за да може Гилерме Сикера от дузпа да направи 0:3.

Ла Коруня остава на последното 20-то място с едва 16 точки, Гранада е 13-ти с 26.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки