Паро Никодимов: ЦСКА нямаше какво да крие в Анталия (ВИДЕО)

"Резултатите в контролите не са важни, ще изглеждаме много по-добре през пролетта"

Паро Никодимов: ЦСКА нямаше какво да крие в Анталия (ВИДЕО)
Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов категорично заяви, че „армейците” не са крили своите контроли в Турция от медиите.

„Армейците” се прибраха в България от втория подготвителен лагер в Анталия. На летище „София” Паро обясни пред репортер на Novsport.com, че по-строгият режим около базата на тима е бил наложен от организаторите.

 „Достъпът беше труден до базата на ЦСКА, но такова беше желанието на организаторите. Ние нямаше какво да крием в контролите. Резултатите в контролите не са важни”, заяви Никодимов.

Той се надява новото попълнение Спас Делев бързо да влезе в добра форма, за да помага на отбора през пролетния полусезон.

„Делев се надявам с повече желание и воля да бъде готов, защото разчитаме на него. Мисля, че ще изглеждаме много по-добре през пролетта”

„Червената” легенда счита двата зимни лагера за основата на добрите резултати до края на сезона.

„Вършеха си работата всички и си тръгнахме. По принцип Йешич даде възможност на всички да играят по 45 минути. За мен подготовката мина много добре. Треньорът си свърши работата, играчите тренираха усърдно и мисля, че ще има добри резултати.” Получиха се две контузии по-тежки. На Грънчов казаха да прави леки упражнения. Платини започна леки тренировки, но почти една седмица пропусна”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки